Mike Ho-Sam-Sooi overleden

Acteur Mike Ho-Sam-Sooi is vorige week vrijdag op 69-jarige leeftijd overleden. Hij werd in de jaren 80 bekend dankzij rollen populaire televisieseries, zoals Baantje, Goudkust en Medisch Centrum West. Hij was één van de eerste acteurs van Surinaamse afkomst die in die tijd bij het grote publiek bekend waren.

5 Comments

  1. Wil via deze weg de nabestaanden condoleren met dit verlies. Negenenzestig is echt veel te jong. Ik heb Mike een beetje leren kennen tijdens de leuke gesprekjes die we hadden op de sportschool in de Valkenburgerstraat. We zullen je positiviteit en mooie glimlach missen Mike!

  2. Misschien even toevoegen, zijn grootste en bekendste rol was in de comedyserie naast Rijk de Gooyer In voor en Tegenspoed.

  3. Mike heeft jarenlang vrijwillig het programma Loket 1 op Salto gepresenteerd en daarnaast nog wat eigen initiatieven genomen om kunstenaars en artistiekelingen uit het Amsterdamse voor het voetlicht te brengen. Het was altijd een feest om met hem te mogen werken. Zijn gulle, bulderende lach nadat elke eerste take direct werd goedgekeurd zal me altijd bijblijven. Een leraar Nederlands die een dictie had die iedere leraar Nederlands zich zou moeten wensen, een taalpurist, wist van elk gesprek een feest te maken en hij vond alles OK. En hij luisterde goed. Binnenkort een In Memoriam met een aantal hoogtepunten uit dit deel van zijn loopbaan.

1 Trackback / Pingback

  1. Deze mediaprofessionals zijn in 2023 overleden - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*