Mike Boddé weg bij Podium Klassiek

Mike Boddé vertrekt bij Podium Klassiek, dat heeft hijzelf gemeld via twitter. In de reeds verwijderde tweet (zie screenshot onderaan) beklaagt Boddé zich over het vertrek. 

Podium Klassiek is de opvolger van Podium Witteman dat na 8 jaar ophield. Doel van het programma is om klassieke muziek toegankelijk te maken voor een groot publiek. 

20 Comments

 1. Weer zo’n hypocriete uitspraak van een witte man. Al jaren oorlogen op verschillende continenten, maar oekraine is erger. Je hebt je eerder hierover niks van aangetrokken waarom nu dan?
  Ik trek mij ook niks aan van Oekraine oorlog, waarschijnlijk velen met mij.
  Laat de oorlog snel voorbij zijn, zodat we snel weer ‘vriendjes’ kunnen worden met Rusland. Duitsland heeft het al moeilijk zonder Russische olie. Was het niet zo, als Duitsland niet raakt Nederland verkouden

  Mijn voornaamwoorden zijn koning

 2. Redaktie-tje, redaktie-tje !!!!!! Zelfs ’n naam kunt U niet overtypen !!!! Boddé !!!! En niet Bode, dat is ’n omroep gids !!!! Neemt niet weg, dat het ’n schande is dat de gangmaker (en voor velen de reden tot inschakelen) wordt weggesaneerd !!!

 3. Wat jammer! Ik waardeerde Mike z’n bijdragen zeer! Ik begrijp nog niet of Make zelf is vertrokken of weg moest, maar het is een gemis voor het programma. Dus, Mike Boddé, ik hoop dat je terugkomt.

 4. Jammer, dat u er zo over denkt. Jammer ook dat ook Dieuwertje dent er beter van te worden als ze weer een eigen programma gaat maken.
  De formule van Podium was goed en wordt nu weer een éénmansaangelegenheid.
  Jammer ook, dat Mike er de euro bij betrekt… hoeveel Nederanders hebben niet net als hij jaar in jaar uit er nooit iets bij gekregen.
  Het was een programma over de Liefde voor klassiek, en heeft ongetwijfeld in de theaters en op de podia positief effect voor Mike’s totale verdienmodel. Nu blijkt dat het toch maar weer alleen om de euro-tekens gaat.
  Jammer

  • Ook een artiest moet rondkonen. Je kunt niet van hem verwachten dat hij “uit liefde voir de muziek” voor een appel en een ei optreedt. Dat wordt maar al te vaak verwacht Ook va n andere kunstenaars

 5. Wat enorm jammer en onbegrijpelijk dat Mike niet meer meewerkt aan Podium Klassiek!
  Wat zullen we hem missen!
  We hopen dat hij weer terugkomt, hij is ongeëvenaard en onvervangbaar!

 6. Wat een afgang! Een pianovirtuoos inruilen voor een pianodocent die probeert zijn lesjes op internet te verkopen. Gezellig voor een feestje maar zeker niet geschikt voor dit programma. Mije weg dus nooit meer kijken. Blamage voor het programma na wegbezuinigen!!..

 7. wat een gemis Mike Bodé was er niet bij, in Podium klassiek, ons favoriete programma, en hij is ook nog dood gezwegen, of heb ik iets, een verklaring ,uitleg oid gemist?
  wat een verlies aan kwaliteit, orginaliteit, openheid en frisse eerlijkheid en humor!!

 8. Om een salaris conflict worden ontslagen…
  Zijn er geen CAO,s in Hillywood? Of hij is ZZPer?
  En tuurlijk is oorlog erger. Brand is ook dramatisch maar je werk kwijt raken is ook helemaal niet leuk. Zeker na zoveel jaar. Leed kun je niet met elkaar vergelijken.

  Sterkte Mike Bode

 9. Wat een gemis, wat een verarming!!!
  Podium klassiek zonder Mike Boddé. Kaal. Naast de vele talenten was Mike een van de belangrijkste reden om te kijken. Hij zorgde voor verdieping, originaliteit, integriteit.
  Zijn vervanging, Cor Bakker, is een vrolijke aardige man, maar past niet in dit programmeur. Het contrast met de kwetsbare, geniale Boddé wordt direct pijnlijk, schrijnend duidelijk.

   • Doodzonde dat Mike om welke reden danook weg is bij podium klassiek .,ik wens hem alle goeds en veel liefde toe waar een deur dicht gaat openen zich nieuwe, Mike bedankt voor alle mooie originele muziekmomenten.

 10. Mike Boddé en Dieuwertje Blok zijn door de eindredactie van Podium Klassiek bij het oud vuil gezet. Zonder tekst of uitleg aan wie dan ook. Twee uitstekende presentatoren die op een onheuse manier zijn gedumpt. En niemand stelt er vragen over!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*