Mike Boddé weg bij Podium Klassiek

Mike Boddé vertrekt bij Podium Klassiek, dat heeft hijzelf gemeld via twitter. In de reeds verwijderde tweet (zie screenshot onderaan) beklaagt Boddé zich over het vertrek. 

Podium Klassiek is de opvolger van Podium Witteman dat na 8 jaar ophield. Doel van het programma is om klassieke muziek toegankelijk te maken voor een groot publiek. 

130 Comments

 1. Redaktie-tje, redaktie-tje !!!!!! Zelfs ’n naam kunt U niet overtypen !!!! Boddé !!!! En niet Bode, dat is ’n omroep gids !!!! Neemt niet weg, dat het ’n schande is dat de gangmaker (en voor velen de reden tot inschakelen) wordt weggesaneerd !!!

 2. Wat jammer! Ik waardeerde Mike z’n bijdragen zeer! Ik begrijp nog niet of Make zelf is vertrokken of weg moest, maar het is een gemis voor het programma. Dus, Mike Boddé, ik hoop dat je terugkomt.

 3. Jammer, dat u er zo over denkt. Jammer ook dat ook Dieuwertje dent er beter van te worden als ze weer een eigen programma gaat maken.
  De formule van Podium was goed en wordt nu weer een éénmansaangelegenheid.
  Jammer ook, dat Mike er de euro bij betrekt… hoeveel Nederanders hebben niet net als hij jaar in jaar uit er nooit iets bij gekregen.
  Het was een programma over de Liefde voor klassiek, en heeft ongetwijfeld in de theaters en op de podia positief effect voor Mike’s totale verdienmodel. Nu blijkt dat het toch maar weer alleen om de euro-tekens gaat.
  Jammer

  • Ook een artiest moet rondkonen. Je kunt niet van hem verwachten dat hij “uit liefde voir de muziek” voor een appel en een ei optreedt. Dat wordt maar al te vaak verwacht Ook va n andere kunstenaars

   • Helemaal mee eens, hoop dat Mike verder kan met een hoger beroep.

    Drie keer zo hard werken en een salaris van jaren terug.

    De balans die Mike Boddé heeft bijgedragen aan de magie van Podium Klassiek is onomstotelijk. Wat een kortzichtigheid.

    • Enough heeft groot gelijk. Vanavond ontdekten we dat Mike ontbrak bij Podium Klassiek, we misten zijn altijd sprankelende en origineel bijdrage, die het programma een luchtige toets gaf.
     De reden waarom lees ik nu. Beschamend dat een omroep zijn medewerking zo slecht wist te waarderen.
     Sterkte Mike, hoop je gauw weer terug te zien!

     tot zover…

  • Muziek is ene zeer intensief vak. Dat is niet te vergelijken met de doorsnee Nederlander. Daar gaan ontelbare uren inzitten (het komt niet zomaar uit je mouw rollen, zo’n muziekstuk, daar zitten uren en uren aan studietijd iin, plus de stress van het foutloos ‘m o eten spelen) en over het algemeen is het Muziekvak liefdewerk oud papier. Ook in deze branche moeten loonsverhogingen mogelijk zijn maar daar wil men niet aan. Muziek mag geen geld kosten. En 19 jaar hetzelfde verdienen, dat pikt niemand. U ook niet.

  • Terecht dat het kaliber van Mike…grote kwaliteit, in 19 jaar tijd nooit een verhoging heeft gehad..SCHANDE NTR. Jullie willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. FOEI.

  • Nou Pim, wel eenzijdig hoe u denkt, het gaat ook om het respect voor de mensen die er met hart en ziel iets van hebben gemaakt hoor!!

 4. Wat enorm jammer en onbegrijpelijk dat Mike niet meer meewerkt aan Podium Klassiek!
  Wat zullen we hem missen!
  We hopen dat hij weer terugkomt, hij is ongeëvenaard en onvervangbaar!

 5. Wat een afgang! Een pianovirtuoos inruilen voor een pianodocent die probeert zijn lesjes op internet te verkopen. Gezellig voor een feestje maar zeker niet geschikt voor dit programma. Mije weg dus nooit meer kijken. Blamage voor het programma na wegbezuinigen!!..

 6. wat een gemis Mike Bodé was er niet bij, in Podium klassiek, ons favoriete programma, en hij is ook nog dood gezwegen, of heb ik iets, een verklaring ,uitleg oid gemist?
  wat een verlies aan kwaliteit, orginaliteit, openheid en frisse eerlijkheid en humor!!

  • @Doortje, aan het vertrek van Mike en Dieuwertje heeft Floris aandacht besteed tijdens zijn inleidend praatje in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen (zie NPOStart.nl).

 7. Om een salaris conflict worden ontslagen…
  Zijn er geen CAO,s in Hillywood? Of hij is ZZPer?
  En tuurlijk is oorlog erger. Brand is ook dramatisch maar je werk kwijt raken is ook helemaal niet leuk. Zeker na zoveel jaar. Leed kun je niet met elkaar vergelijken.

  Sterkte Mike Bode

 8. Wat een gemis, wat een verarming!!!
  Podium klassiek zonder Mike Boddé. Kaal. Naast de vele talenten was Mike een van de belangrijkste reden om te kijken. Hij zorgde voor verdieping, originaliteit, integriteit.
  Zijn vervanging, Cor Bakker, is een vrolijke aardige man, maar past niet in dit programmeur. Het contrast met de kwetsbare, geniale Boddé wordt direct pijnlijk, schrijnend duidelijk.

 9. Mike Boddé en Dieuwertje Blok zijn door de eindredactie van Podium Klassiek bij het oud vuil gezet. Zonder tekst of uitleg aan wie dan ook. Twee uitstekende presentatoren die op een onheuse manier zijn gedumpt. En niemand stelt er vragen over!

 10. Heel jammer wat ik lees over het vertrek van Mike Bodde.
  Na Paul Witteman is dit wederom een groot verlies voor het programma.
  Misschien toch minder aantrekkelijk nu……

 11. Zeer mee eens met de vorige reacties. Echt heel jammer dat Mike niet meer zijn virtuose spel kan laten horen. Wat Mike ook zelf bedacht met zijn spel.Ook zijn humor. Kortom wat een gemis en ik vind Cor Bakker een aardige vent maar geen waardige opvolger. Hij past niet in dit programma.

 12. Wat een gemis zonder Mike. We gaan niet meer kijken omdat wij hem zooooo missen. Het allerbeste lieve Mike. Wat een over het paard getilde man is die Floris.

 13. Wij zijn ook teleurgesteld dat Mike Bode niet meer bij Podium Klassiek speelt en zingt. Een groot verlies! Misschien in een volgend seizoen wél weer mogelijk tegen een eerlijke vergoeding.

 14. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat Mike en Dieuwertje niet meer mee mogen doen bij Podium Klassiek vanwege financiën. Het is nu kaal, en minder orgineel en aantrekkelijk. Floris en deze twee virtuoze artisten was een inspirerend trio. Een GROOT GEMIS.Ik huil met je mee.

 15. Wat ontzettend jammer dat Mike niet meer meedoet.
  Hij was de vrolijke noot in het programma.
  Florus doet zijn best, maar, Mike was de kers op de taart.
  Voor mij is de sjeu er af!!

  • Zelf vond ik drie praters wat teveel van het goede, maar Mike Bodde had mijns inziens een hele originele en byzondere bijdrage die heel goed in dit programma paste.

 16. Never change a winning horse!

  Eind redactie??

  Kom terug op uw besluit?

  En geef de mede-presentatoren Mike Boddé en Diewertje Blok heel snel wat zij verdienen aub?

  Met het afwezig zijn van deze twee ras presentatoren ‘slaat u de plank heel vals én à-toneel mis’!

  Floris Kortie heeft mijn sympathie en hoog gun gehalte!

  Echter Floris had collegiaal moeten eisen dat zijn twee collegae meemoeten in het komend seizoen!!

  Anders is het voor Floris ‘een no-go’!

 17. Ik ben het eens met voorgaande posts. Jammer, heel jammer dat Mike er niet meer bij is. Ik vind het een gemis. Als Mike vindt dat hij te weinig verdient bij Podium Klassiek dan zal hij wel gelijk hebben. In allerlei sectoren stijgen de lonen. Maar bij Podium Klassiek gelden de normen van het Budget wat inhoudt dat gasten/artiesten het honorarium krijgen dat ze vragen en de presentatoren een vast bedrag.
  Wat Cor Bakker betreft, laten we hopen dat hij zijn klassieke draai in het programma vindt en dat hij als BN-er Podium Klassiek niet een verkapt jazzprogramma of iets dergelijks laat worden. Want wie is er nou eigenlijk de baas over het programma sinds Paul Witteman vertrokken is?

 18. Ongelofelijk dat Mike weg is.
  Het programma waar we ons altijd op verheugden met name door Mike die zoveel inbreng had in het programma.
  De ziel gaat er voor een groot deel uit.

 19. Wat een kortzichtigheid, wat een zuinigheid, niet te geloven. Mike was en is zo’n warme originele musicus. Hoe dom kunnen ze zijn in bij de omroep om zo’n belangrijke man voor dit programma weg te bezuinigen. Kom erop terug, omroep!

 20. Kijk nu podium klassiek; hee waar is Bodde?
  Nou is mij nu duidelijk
  Alweer niet zomaar iemand niet zonder gegronde reden weg
  Een groot gemis!

 21. Kijk nu naar podium klassiek: Floris en Cor een en al vrolijkheid. Heerlijk de Cubaanse ritmes ! Podium klassiek mag gerust Podium muziek gaan heten

 22. Echt heel erg. Ik mis ze allebei. Ik begrijp echt niet hoe dit kon gebeuren met zo’n goed programma, waar we altijd met plezier naar keken. De sjeu is er echt uit.
  Ik haak af.

 23. Ik sluit me graag aan bij alle voorgaande commentaren . Vooral de afwezigheid van Mike Boddé gaat me aan het hart. Zijn vervanger/opvolger mag dan een aardig riedeltje piano ten gehore kunnen brengen, maar hij mist ten ene male de diepgang en de romantiek van Mike !

  • Mike moet onmiddellijk terug naar het Podium. Hij was zowel muzikaal geniaal en bijzonder humoristisch. Het is toch te gek voor woorden, Podium klassiek zonder Mike?

 24. Podiumklassiek hoe kunnen jullie! … Dit geniale mens heeft zo’n enorm aandeel in de populariteit van dit programma, wat n armoe, wat n gemis…. Hoe kunnen jullie!

 25. Wat ontzettend jammer dat Marc Bodde weg is.
  Marc was een grote inspirator voor het programma
  Hij was de ziel van het programma vanaf het eerste uur en deed het fantastisch met zeer verrassende leerzame fragmenten . Niks negatief over Cor bakker maar Marc was uniek. Hopelijk is hij er volgend seizoen weer bij.

 26. Mike en Dieuwertje moeten onmiddellijk terugkeer. Zij waren ook voor mij, uiteraard samen met de muziek, de belangrijkste reden om naar Podium te kijken. Hoe kunnen ze Mike, no zoveel jaren trouwe dienst , eruitgooien?

 27. Ook vanavond weer genoten, presentatie van Floris erg plezierig, deskundig en goed voorbereid. Mis beide andere presentatoren totaal niet.
  Top programma, blijf zo doorgaan.

 28. Ik keek altijd naar Podium Witteman omdat het programma origineel van opzet was met terugkerende optredens van het orkest Fuze (schrijf ik het goed?). De bijdragen van Mike Boddé en Floris Kortie gaven het programna iets extra’s.
  En toen heette het programna Podium Klassiek en verdween Paul Wittemanen kreeg Floris een andere rol en keam Dieuwertje erbij als duo-presentatrice. Nog later verdween Dieuwertje en ook Mike. Ik kijk nog maar sporadisch. Is Fuze ook verdwenen?

 29. 7 oktober. Podium Klassiek terugkijken…waar is Mike Boddé? Even gegoogled: hij ligt eruit…vreselijk!!
  Fantastische pianist, originele en onmisbaar persoon in/voor het programma.

 30. Ach Mike we missen je met je humor, je gevoeligheid, je pianospel
  Alles wat je met piano kan, leren van ritmes prachtig. Je hoorde erbij. Wij missen je. Je was zo dichtbij. Dank wat je van je zelf gaf. Yvonne en Pierre

 31. Dieuwertje kan zich beter bezig houden met het Sinterklaasjournaal, Floris is een weke hap en als ik Cor Bakker zie, zie ik ook gelijk Paul de Leeuw. Jammer, een mooi programma om zeep gebracht. Mike Boddé had letterlijk en figuurlijk beter verdiend! Heerlijke man die boeide.

 32. Wat een verarming, Bakker mist de warmte, charme en flair van Mike. Net weer even gedemonstreerd, Mike had er veel meer diepgang én plezier van gemaakt. Haal hem terug!

 33. 8 oktober. Aan het eind van dit seizoen wordt dit mooie programma in zijn geheel wegbezuinigd. Voorheen verplichte, plezierige kost, nu een mager aftreksel waar steeds minder mensen naar (uit)kijken. Helaas, diep treurig. Cor is een fantastische pianist en Floris weet veel van muziek. Maar zijn kunnen dit programma niet samen dragen. Het genie Mike wegbezuinigen? De verantwoordelijke snugger krijgt de poedelprijs van het jaar, voor deze culturele schanddaad!

 34. Ik ben het met je eens omtrent een fatsoenlijke vergoeding voor een , in een mijn optiek , belangrijke bijdrage in het programma Podium Klassiek. Teveel geld komt vaak terecht bij mensen die zich goed weten te presenteren maar inhoudelijk worden overschat. Jammer want ik was een vaste kijker van het programma. Soms kijk ik nog even , maar het plezier is grotendeels weg. Ook weer een domme aktie van de programma leiding. Groeten Leonardus.

 35. Echt onverteerbaar dat Mike weg is bij Podium Klassiek. Hij was de onmisbare bezieling! Vond de formule na vertrek van Witteman juist zo aantrekkelijk ook met Dieuwertje.

 36. Dieuwertje komt weer terug hoor. Die is ws druk met het Sinterklaasjournaal. Chapeau voor Floris, die de presentatie nu alleen doet. Let wel op dooddoeners na een optreden: we hopen meer van je te horen oid… dat was de zwakke kant vvan Paul. Mike missen we uiteraard, maar Cor moet zeker een kans krijgen. Iets meer kwetsbaarheid… het programma blijft HOOG NIVEAU!

  • Helemaal met deze spreker eens!
   Ik moet eerlijk zeggen dat ik Mike enigszins sleets begon te vinden en blij ben met de frisse wind van Cor. Floris is enorm in zijn rol gegroeid en ik vind dat hij het fantastisch doet! Ik blijf kijken zolang dit fijne programma niet helemaal is weg bezuinigd!

   • Ja, als het weg is bezuinigd, dan valt er weinig te blijven kijken. En Cor Bakker is inderdaad een frisse wind, op het toilet van Schiphol, bij gate 14.

 37. Cor Bakker is geen Mike Boddé. Wit brood smaakt anders dan volkorenbrood. Jazz is geen klassiek. Ach…hoe krijgen ze het voor mekaar om dit programma zo naar de klote te helpen om een paar rot centen. Het geeft maar weer eens aan hoe het gesteld staat met ‘cultureel’ Nederland, te triest voor woorden. De mensen die hier over gaan zouden toch juist moeten beseffen wat ze hier om zeep helpen!? Was het stom toeval dat die formule met Mike erbij zo goed werkte? Ik denk het niet…dus hoe kun je dan zo iets doen? Hopelijk kan dit nog teruggedraaid worden…maar ja…het schaamrood op de kaken wordt er niet minder om.

 38. Nou, Mike was in de beginjaren een groots verschijnsel, maar het laatste jaar stond hij amper in de schaduw van het begin. De zang deed toch wat pijn aan de oortjes. Het was mooi zo….

 39. Persoonlijk ben ik blij dat Dieuwertje er niet meer bij is, Mike vond ik af en toe vergezochte bijdragen leveren. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb eigenlijk gewoon heimwee naar Paul Witteman.

 40. onvoorstelbaar dat jullie Mike hebben laten gaan. Hij maakte overal iets extra’s van. Muzikaal, humor, diepgang en erbindende schakel. Haal hem gauw werd op.

 41. Gezien al deze reacties over het gemis van Mike Boddé zal dat warhoofd die deze beslissing heeft genomen ook even plaats moeten maken voor iemand met verstand van zaken Mike weer achter de piano op zondag en die no no moet een nieuw baantje zoeken

 42. Paul Witteman heeft het programma tot een succes gemaakt en Floris Korte was een geweldige ondersteuning. Mike Boddé was een leuke aanvulling. Dieuwertje Blok was vreselijk. Zonder haar is een groot stuk kwaliteit terug.

  • Ik vind de huidige opzet, met één presentator (die ook het Engels beter beheerst dan Paul Witteman en Dieuwertje bij de interviews) veel beter. Ik rouw niet om vertrek van Mike Bodé: af en toe wel leuk maar vaak ook tenenkrommend, vals zingend, waarvoor dan kort beleefdheidshalve werd geklapt.

 43. Blij dat Mike Bode weg is. Hoef ik het programma niet meer af te zetten zodra hij in beeld kwam met zijn tenenkrommende bijdragen. Kan er meer aandacht voor professionele muziek buiten de Engelstalig pop. Nu nog wat minder gepraat, dan ben ik helemaal tevreden

  • Zonder afbreuk te doen aan Cor en Floris wordt Mike door mij en velen erg gemist.
   Programma is veranderd.
   Ik volg het met minder plezier dan eerder.
   Wel blij met de regelmatige bijdrage van Maine Hontele, die gelukkig haar toeter weer opgepakt heeft ,klasse.

 44. Met het vertrek van Mike Boddé is de (ware muzikale) ziel uit het programma. Podium Klassiek zal vanzelfsprekend een fade out tegemoet gaan. Mike, start een eigen programma bij een omroep, mensen die het wel begrijpen en je kwaliteiten op waarde schatten. Succes! Hang in there.

 45. Tja kunst , cultuur, muziek het moet helaas gesponsord worden , anders heeft het geen recht van bestaan. Maar lieve lezers , luisteraars en kijkers , waarom geen entreeprijs betalen voor ruim een uur entertainment en muziek?? ik ben er voor.
  Ik herinner me nog de uitzending van September een aantal jaar geleden. Toen mochten ik mijn broer René en zijn vrouw een fantastisch uur beleven in de Hallenstudio. Gezeten achter de brede rug van Mike Boddé genietend van de mooiste muziek fantastisch gepresenteerd door Paul Witteman ( toen nog de Frontman ) aangevuld met Floris en uiteraard Mike. Dierbare herinnering draag ik mee in mijn muzikale hart. Mike je creatieve uitstraling , geest en humor en uiteraard je pianistische hoogstandjes van weleer….ik ga je missen. Fred.

 46. Al een tijd vraag ik mij af waarom Mike niet meer bij Podium Klassiek is te zien (en horen!); lees nu wat er aan de hand is. Gelukkig is hij niet ziek, maar dit is ook niet
  zo geslaagd. Ik vind het programma inmiddels erg veranderd na het vertrek van Paul – vervolgens Diewertje? en Mike. Voor de muziek blijf ik het programma wel volgen.

 47. Ik wil een ander geluid laten horen.
  Natuurlijk jammer dat Mike en Dieuwertje vertrokken zijn. Toch vind ik het programma in kwaliteit niet achteruit gegaan. Floris is een goede presentator en heeft de leeftijd dat hij nog steeds kan groeien. Cor Bakker en Valentina Toth zijn waardige opvolgers van Mike. Laten we aub dit programma koesteren.

 48. Ja, erg jammer dat Mike er niet meer bij is, wat hij daar ten gehore bracht was fantastisch en geniaal, daar gaan wat uurtjes in zitten en dat moet ook betaald worden! Ik weet het uit eigen ervaring! Ik heb eigenlijk de laatste tijd ook niet meer gekeken, ik dacht eerst dat Cor Bakker het een tijdje overnam omdat Mike misschien ziek was, gelukkig is hij nog gezond! Cor Bakker is ook absoluut een goede pianist, maar Mike was voor mij wel een hoogtepunt in de uitzending! Heel erg jammer een enorm gemis. Ik hoop dat hij ergens anders een betere kans krijgt en gewaardeerd wordt naar zijn super creatieve talent!

 49. Mike Boddé is helaas weg, maar Cor Bakker doet daar zeker niet voor onder. Als hij er elke week zou zijn, zou dat nog mooier zijn, want die nieuwe mevrouw achter de vleugel vind ik geen succes! Helaas! Floris doet het m.i. uitstekend. Vooral doorgaan met dit programma! Ik ben regelmatig in Amsterdam aanwezig tijdens de live uitzending.

  • Helemaal mwe eens…en daarnaast heeft ze heel weinig parate kennis van en over klassieke muziek. Een praat-tante zonder inhoud!

 50. Over de financiële kwestie kan ik niet oordelen.Ik vond de bijdrage van Mike Boddé maar zozo en zijn liedjes soms tenenkrommend qua tekst en onbeholpen melodieën.
  Dieuwertje Blok totaal niet passen in dit programma, een dissonant!
  Floris vind ik nog steeds een hele frisse en prettige presentator. Ik geniet nog iedere wëek!
  En leer en geniet!

 51. Nog steeds een prachtig programma en verbaasd dat Mike vervangen is door Sven Hammond. Maar Mike kan vast talloze schnabbels boeken vanwege het feit dat hij onderdeel is van dit tv-programma.

 52. Fuse is er nog wel bij, maar helaas niet meer met de jonge moeder en celliste . .
  Wat een schat van een vrouw en ook nog een kundig muzikante met een mooi uiterlijk een knappe muzikale vader. Het zit toch in de genen denk ik. Haar broer, pianist, is ook meer dan oké.
  Ja, die schat van een Mike Bodé, zag ik zojuist nog op tv NPO2. Zeer sympathiek. Moet echt terugkomen. Met de krullenbol Floris is niets mis. Vr. groet Gabrielle

 53. Verschrikkelijk dat juist Mike Bodde er uit wordt geknikkerd en dan ook nog zeggen dat hij overspannen is,waarom niet gewoon de waarheid. het is een muziekkunstenaar. ik wil niks ten nadele van Cor bakker zeggen maar hij hoort niet thuis in dit programma, hij heeft niet de swing van Mike. please laat Mike terug komen.

 54. Verschrikkelijk dat juist Mike Boddé er uit wordt geknikkerd en dan ook nog zeggen,voor de eerste uitzending dat hij overspannen is. Waarom niet de waarheid. Het is een muziekkunstenaar. Ik wil niks ten nadele van Cor Bakker zeggen,maar hij hoort niet in dit programma thuis hij heeft niet de swing van Mike.
  PLEASE, LAAT MIKE TERUG KOMEN

 55. WAAROM NIET, IS ER CENSUUR???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

 56. 14 januari, wat een eindeloos geouwehoer. Een reguliere talkshow is er niets bij. Ik was steeds in de veronderstelling dat het het een muziekprogramma zou moeten zijn met af en toe een korte toelichting. Wachtte op terugkeer van Mike Boddé, maar dan kan ik lang wachten. De coryfee van dit programma. Verschil met Cor Bakker: een prima pianist. Mike is een kunstenaar die ook nog eens geweldig piano kan spelen. En dan met een leugen weggesaneerd! Floris had ook solidair met zijn collega’s moeten zijn en moeten opstappen. HYeet zoiets niet een matennaaier? Bezuinigingstip voor de NPO: Ieder journaal de hele dag door verplicht baltrappen op een grasveld naast de reguliere ‘sport’programma’s lekker weglaten. Scheelt geld èn ergernis. En haal Mike terug, als hij tenminste nog wil, met nederige excuses aan hem. Groeten aan Mike.

 57. Het programma vind ik nog steeds zeer de moeite waard. De keuze van de verschillende musici altijd verrassend. Floris vind ik een leuke en inspirerende interviewer, die muziek en de musici goed tot hun recht laat komen.Zich uitstekend voorbereid. Cor Bakker een acceptabele vervanger van Mark Bodde. Hoop dat het programma nog lang doorgaat!

 58. Beter laat dan nooit,zie nú pas de reden van vertrek,van Mike Bodde,excuus accent werkt niet.
  Menigeen,heeft het al aangegeven,wat een blunder om Mike te laten gaan.
  Kijken was een must, nu niét meer, Cor Bakker is sympathiek, maar mist het flamboyante van Mike en wát dies meer zij.
  Florie is oké, hoor vaker,dat er minder
  gepraat mag worden.
  Dieuwertje is, eveneens,sympathiek maar ook
  geen gemis voor dit programma.
  Kortom, vergeet, gewoon té kijken, Mike vormt nu eenmaal de kers op de taart!

 59. Vooropgesteld, Podium Klassiek vind ik een fantastisch programma. Het spijt me (smaken verschillen!), maar in tegenstelling tot velen vond ik Mike een stoorzender, ik ben heel blij dat Floris het nu alleen presenteert, een waardige en kundige opvolger van Paul Witteman.

  • Mike Bodé bracht de muzukalteit in het programma, hij kan héél veel. Joris krullebol heeft iets te veel ambitie en vindt zich zelf iets te belangrijk. Dieuwertje Blok? Geen gemis dat ze met personen is. Laat na dit seizoen Joris naar huis gaan en Mike Bodé terug komen.

 60. Floris kan het prima alleen. Mike missen we niet.Cor is een goede vervanger. Verfrissend die muzikale veelkleurigheid. Zitten elke zondag te genieten en hopen dat nog vele jaren te mogen doen.

 61. Waarom heet het programma nog Podium Klassiek? Nu lijkt het meer op lichte muziek met veel te veel praatjes. Soms met een klassiek hoogtepunt. O.a het Haydn jeugdorkest. Mike verdient een eigen programma, mogelijk met van Luyn. Muziek met Humor en Emotie.

1 Trackback / Pingback

 1. Dit zijn de 10 populairste Spreekbuis-artikelen van 2023 - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*