Michiel Veenstra: “Ik ben heel blij met de constante groei van KINK”

Ondanks dat KINK geen FM-frequentie wist te bemachtigen, laat de radiozender een groei in luisteraars zien. Het aantal unieke luisteruren nam ten opzichte van augustus 2022 met 12 procent toe, het aantal gestarte sessies groeide met 16 procent. Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers uitsluitend betrekking hebben op online beluistering. Ze omvatten niet het aantal luisteraars dat KINK daarnaast ontvangt via DAB+.

De cijfers zijn verzameld door Triton en omvatten alleen Nederlandse connecties van minimaal 5 minuten tot maximaal 24 uur. De cijfers zijn verzameld in overeenstemming met de richtlijnen van het Media Rating Council (MRC) en het Interactive Advertising Bureau (IAB). Deze cijfers hebben betrekking hebben op apparaten, niet op individuele luisteraars.

“Ik ben heel blij met de constante groei van KINK”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “Nog altijd groeit het aantal mensen dat KINK ontdekt en in de armen sluit als HET radiostation voor Alternative Rock”.

8 Comments

  1. Welke constante groei? Oh, hij heeft het over een periode na de zomervakantie ten opzichte van tijdens de zomervakantie. Is natuurlijk lachwekkend, zo’n groei laat ieder station zien haha

    • Ik kan mij echt niet voorstellen dat dit Daniël Dekker is hoor. Waarom zou hij hier in vredesnaam onder de naam Freek gaan reageren op een artikel over KINK? Kicken roept het wel en ik dacht het eerst ook, maar als ik dit zo lees dan denk ik echt day dit gewoon een willekeurige luisteraar/spreekbuisliefhebber is hoor!

  2. mooiste moment toen veenstra weg ging bij de npo en dus van fm. blij dat ik die niet meer hoor met zijn weezer geneuzel en apple weetjes

  3. Hilarisch dat KINK nu een werkneemster verliest aan een station dat nieuw is op de FM. Ofwel, de veiling heeft KINK niet geholpen, integendeel.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*