Michiel Romeyn en Max Porcelijn maken YEP! voor Comedy Central

Een maandagavond en 25 minuten op Comedy Central. Dat is wat acteur/komiek Michiel Romeyn en regisseur Max Porcelijn nodig hadden voor een nieuwe show die zij samen wilden maken. Comedy Central, altijd in voor iets nieuws, gaf Max & Michiel carte blanche en de show YEP! was geboren. YEP! is maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Acteur/komiek Michiel Romeyn:
“Het is het begin van een kunstwerk, het is nog niet af, maar je kan dus 24 september wel al naar de bootleg-show kijken op Comedy Central. YEP! is echt iets voor de comedy fijnproever.

Judith Peters, VP Head of Comedy Central & Spike :
We zijn fan van het werk van zowel Max als Michiel en wilden daarom graag met hen samenwerken en hen de ruimte bieden om YEP! te laten zien. We zijn benieuwd of de rest van de comedy-fans net zo enthousiast is als wij.

Michiel Romeyn (1955) is bekend van o.a. Jiskefet en zijn rollen in verschillende films en series zoals in Van Geluk Gesproken waar hij een Gouden Kalf voor won, Taxi, In voor- en tegenspoed, Alles is Liefde en Mijn opa de Bankrover, Danni Lowinski en de film De Grote Zwaen onder regie van Max Porcelijn.

Max Porcelijn (1981) is werkzaam als scenarist en regisseur. Met zijn film Plan C (2012) won hij het Gouden Kalf voor Beste Scenario. Naast Plan C, en De Grote Zwaen regisseerde hij ook een aantal afleveringen van Penoza en Van God Los.

Binnenkort maakt Comedy Central bekend wie naast Michiel Romeyn te zien zijn in YEP!. YEP! wordt geproduceerd door NewBe en is op maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Over Comedy Central
Comedy Central is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux. Het is het comedy merk in het zenderportfolio van Viacom Benelux en de nummer 1 zender in Nederland en Vlaanderen op het gebied van comedy. Comedy Central zendt 24 uur per dag internationale top comedy series als South Park, Bob’s Burgers, Modern Family, The Daily Show with Trevor Noah en The Late Late Show with James Corden uit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*