Menno de Boer benoemd als Radio Director van Radio 538

Menno de Boer (39) is door de directie van Talpa Radio benoemd als Radio Director van Radio 538. Hij zal vanaf heden samen met Uunco Cerfontaine en Roland Snoeijer het programmamanagement vormen van de radiostations van Talpa Radio. Deze wijziging vindt plaats vanwege het eerder gecommuniceerde vertrek van Dave Minneboo.

Algemeen Directeur Menno Koningsberger over de benoeming van Menno de Boer: ‘Ik ben zeer verheugd dat we eigen talent door kunnen laten groeien in onze Talpa Radio-organisatie. Menno is een radiodier pur sang en heeft het 538 DNA in al zijn vezels. Bovendien heeft hij goede ideeën over waar het station voor staat en heen moet. Menno is klaar voor deze stap!’

Menno de Boer startte zijn radiocarrière al op jonge leeftijd bij de lokale omroep. Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ging hij in 2003 aan de slag als dj bij Radio 538. In 2006 maakte Menno de overstap naar SLAM!FM waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde in combinatie met werkzaamheden als Music & Program Director. Sinds 2013 is Menno terug bij Radio 538, hij presenteert iedere werkdag tussen 10 en 12 u. zijn programma en is daarnaast Music Director & Assistent Programma Director.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*