Meer dan 170.000 programma’s op NLZIET

Het tv-aanbod van NLZIET is gegroeid naar 172.442 programma’s. De Nederlandse tv-dienst heeft hiermee het grootste contentaanbod van alle SVOD-platformen in Nederland. Het aanbod van NLZIET blijft dagelijks groeien. Vorig jaar bestond het totaalaanbod nog uit 141.241 programma’s. Afgelopen jaar is het aanbod met 22% gegroeid, oftewel 31.201 programma’s.

Op NLZIET kun je, naast live televisie, ook programma’s tot 365 dagen terugkijken en soms zelfs vooruit. In het aanbod zijn ook veel programma’s voor meerdere seizoenen terug te kijken, soms tot wel 10 jaar terug. Ideaal voor een weekend series bingen of een nostalgische tv avond.

Niels Baas, directeur NLZIET: ‘Met NLZIET heeft de kijker altijd iets moois om te zien. We zijn er trots op dat we zoveel hoogwaardige televisieprogramma’s via NLZIET kunnen aanbieden. Naast het reclamevrije terugkijk-aanbod, biedt NLZIET ook nog 36 zenders, die live of via replay te bekijken zijn. We zijn daarmee een volwaardig en goedkoper alternatief voor het traditionele tv-abonnement.’

Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

3 Comments

  1. Ik gebruik het al jaren als vervanging van mijn kabel tv abonnement; geen extra kastjes en beperkingen meer met reclamevrij terugkijken. Vrienden en collega’s kennen het vaak niet en dat is jammer want deze dienst is zeker voor die prijs best heel sterk. Natuurlijk zitten er geen Discovery en NGC kanalen op maar daar is de prijs ook naar en moet zeggen, uiteindelijk mis ik die kanalen helemaal niet meer.

  2. Ook hier gebruiken we deze dienst nu al bijna 2 jaar, zo niet langer, als onze hoofdmanier van TV kijken. Zeker sinds ze ook een app hebben voor GoogleTV/AndroidTV én ze ook een prima beeldkwaliteit aanbieden ( 1080p50, geëncodeerd door Redbee, ook eigenaar van de “mediagateway” waar ook Ziggo en KPN hun feeds uit krijgen ). Er zijn nog wel wat details in het design en de functionaliteit van de app waar ik me aan erger, maar qua beeldkwaliteit, betrouwbaarheid van de dienst en dat alles voor een zeer schappelijke prijs heb ik echt niets te klagen! En ook heerlijk om de Chromecast met GoogleTV (met daarop de app) mee te nemen naar een vakantiehuisje, daar gewoon in de TV te pluggen en alles meteen kunnen gebruiken zoals je gewend bent :).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*