Meer dan 140 duizend programma’s op NLZIET

Het tv-aanbod op NLZIET is gegroeid naar 141.241 programma’s.  De Nederlandse tv-dienst heeft hiermee het grootste contentaanbod van alle SVOD-platformen in Nederland.

Het aanbod van NLZIET blijft dagelijks groeien. Vorig jaar bestond het totaalaanbod nog uit 122.702 programma’s (een stijging van 15%).

Op NLZIET kun je programma’s tot 365 dagen terugkijken en soms ook vooruit. In het tv-aanbod zijn echter ook veel programma’s te zien ouder dan 10 jaar, waaronder tv-series, documentaires en sportreportages.  

Niels Baas, directeur NLZIET: ’Ook in de zomermaanden is er genoeg te zien op televisie en hoeft de kijker zich zeker niet te vervelen. Naast het reclamevrije terugkijk-aanbod, biedt NLZIET ook nog 34 zenders, die live of via replay te bekijken zijn. We zijn daarmee een volwaardig en goedkoper alternatief voor het traditionele tv-abonnement.’

Over  NLZIET  
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, PlayStation 4 en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame  en maandelijks opzegbaar.  

3 Comments

  1. Dit is de nieuwe manier van tv kijken…….
    Iedereen kijkt 60 tot 80 procent naar netflix en nlziet voor de rest van de tijd.
    25 euro internet en 8.50 euro pm aam nlziet geeft 33.50….. Bij old school aanbieders als ziggo kpn en anderen betaal je tussen 60 en 80 euro per maand……
    Simpele keuze dus

  2. T mobile.. Ik betaal 25 euro voor 100 mb, glasvezel aansluiting. Dit is wel in combinatie met mijn telefoonabonnement.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*