Mediacourant lanceert nieuwe website

Het populaire showbizz- en medianieuwsplatform Mediacourant heeft vandaag na 17 jaar een heel nieuwe website gelanceerd.

Mediacourant is in 2004 opgezet door Bob Willer, over wie nagenoeg niets bekend is. Willer werkt niet mee aan interviews en verstrekt geen informatie over zijn activiteiten. Door zijn unieke schrijfstijl wordt de site door veel mediaprofessionals gevolgd en is het uitgegroeid tot één van de populairste medianieuwssites van Nederland.

Inhoudelijk verandert er niets: Mediacourant blijft onafhankelijk berichten over de Nederlandse mediawereld. ‘Van kijkcijfers tot tv-transfers en van tv-oorlogen tot woeste sterren’, aldus de site. Door de vernieuwing is de site nu responsive en beter leesbaar op smartphones, dat goed is voor 80% van het internetverkeer.

7 Comments

  1. Ik vind het maar een trol site, zowel aan de item kant als de comments kant. Het was ooit een prima website maar er zitten een hoop gekkies te roeptoeteren. Er mist een gedegen alternatief vind ik.

  2. De schrijfstijl van de Mediacourant kan ik wel waarderen, als je de humor ervan in ziet. Ook veel reacties zijn treffend en/of hilarisch. Helaas worden commentaren maar weinig tot niet gefilterd op taalgebruik e.d.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*