Media in crisistijd live

Harm Edens gaat in gesprek met mediawetenschappers en -duiders, met makers en met mensen die tijdens de crisis uitgroeiden tot mediahelden. Toegankelijk voor doven en slechthorenden, met Irma Sluis als tolk!

Op woensdag 2 september om 19.30 uur ontvangt presentator Harm Edens diverse gasten met wie hij terugblikt op het mediagebruik tijdens de intelligente lockdown. Kom langs en bekijk live gesprekken met mediawetenschappers en mensen achter onmisbare initiatieven die zijn uitgegroeid tot corona mediahelden.

De afgelopen maanden zaten we binnen en waren de media onze steun en toeverlaat. We speelden games met elkaar, we keken YouTube video’s, series en films, lazen boeken en kranten, luisterden radio en podcasts, zoomden en housepartyden er op los, volgden het nieuws, probeerden thuis te sporten met behulp van video’s en zochten nieuwe manieren om ons te vermaken met media. Kortom: media waren onmisbaar.

Wat was er eigenlijk goed aan al dat mediagebruik? En wat helemaal niet? Wat gaan we houden? En wat niet? Hierover gaat Harm Edens in gesprek met mediawetenschappers en -duiders, met makers en met mensen die dankzij de crisis uitgroeiden tot mediahelden.

De volgende gasten zullen in ieder geval aanwezig zijn: 

  • Linda Duits (publicist en media wetenschapper)
  • Mark Deuze (Hoogleraar mediastudies)
  • Joke Meijer (OrgelJoke)
  • Samuel Levie (Food Cabinet – Support Your Locals)
  • Brahim & Bilal (Brahim Vlogs)
  • Upbeatles (Jochem en Pascal) 
  • Tolk Irma Sluis

Meer gasten worden binnenkort bekend gemaakt.

Info
Woensdag 2 september
19:30 – 21:00 uur
Enkel ticket: €15,-
Duo ticket: €30,-
Toegankelijk voor doven en slechthorenden, met Irma Sluis als tolk!
Een duo ticket is voor twee personen; zodoende kunnen we de zaal beter indelen conform de 1,5m regels.
Tickets

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*