Media Diamant naar Sybrand Verwer

Vanochtend hoorde Senior Audiotechnicus Sybrand Verwer tot zijn verrassing dat hij op 5 oktober De Media Diamant krijgt uitgereikt. De vakprijs voor vakbroeders achter de schermen die het verschil weten te maken.

Verwer werkt voor diverse radioprogramma’s, maar is daarnaast ook actief voor de podcast Dit Was De Radio. Tevens schrijft hij voor Spreekbuis.nl maandelijks een blog onder de naam ’De Kuchknop’.

7 Comments

 1. Sybrand is een zwaar ondergewaardeerd koekjes eter, maar van audio techniek weet hij wel heel erg veel. Zijn humor mag er ook zijn, we lachen wat af bij ons lokale omroepje. Het is gewoon een fijne vent en dat waarderen we elke dag in Baarn. Welverdiende onder-scheiding. 🤭😉😁😁🥸

 2. Gisteren hoorde ik het van Dennis en las het nu in het AD van 12/9 dat je de Media Diamant prijs hebt gewonnen.
  Bescheiden als altijd heb je daar niets van gezegd.😉
  Van harte met het behalen van deze prijs, na al die jaren absoluut verdient.
  Groetjes uit Almere,
  John.

 3. Mooi Sieb, vakmanschap en humor gaan bij jou hand in hand(kameraden!!) Zeer terecht dat jij het verdomd moeilijke, anonieme en belangrijke vakgebied van Radio Technicus uit de schaduw weet te halen. Naast oer technicus Paul Raaijman nu weer ’n audio techneut vereeuwigd op het Omroep Terrein !!!! Met ’n diepe buiging , blijvend applaus en levenslange hulde voor jou en álle Radio Technici . Gefeliciteerd Sieb , bedankt voor jouw lach en vakmanschap !!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*