Maxim Hartman: ‘Van den Ende wordt nu als kunstpaus binnengehaald bij de NPO’

Presentator Maxim Hartman heeft zich in een interview met HP/De Tijd kritisch uitgelaten over de tv-wereld. Met name over John de Mol en Joop van den Ende is hij niet te spreken. 

Volgens Hartman verbaast zich dat er zo weinig goede programma’s zijn.  Hart: “Dertig kanalen langsgaan en niks vinden wat een beetje boeiend is.”

Hartman is zeer kritisch op John de Mol “Ik snap niet wat John de Mol met zijn geld doet. Ik weet niet hoeveel hij inmiddels heeft, het is niet eens meer na te tellen, volgens mij zijn het zelfs miljarden. Maar dat je dan nog steeds zoveel bagger produceert.”

Ook over Van den Ende heeft de presentator geen goed woord. “Joop van den Ende wordt nu als kunstpaus binnengehaald bij de NPO vanwege zijn fucking kunst-foundation. Maar hoe komt hij aan dat geld? Door twintig jaar kots over ons uitgestort te hebben. En nu wordt meneer binnengehaald als de grote kunstpaus. Ja, lekker is dat. Waarom wordt hij niet ter verantwoording geroepen voor al die pleurisprogramma‚Äôs en kutmusicals die hij maakt?”, aldus Hartman. 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*