MAX viert Koningsdag op Paleis Soestdijk

Met eenmalige speciale live-uitzending gepresenteerd door Jan Slagter

Op woensdag 27 april is het Koningsdag, en MAX viert dit geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Verschillende MAX-programma’s zenden op deze dag live uit vanaf het paleis. Speciaal voor deze heugelijke dag zendt MAX een éxtra live-uitzending uit, MAX Koningsdag, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag start om 12.00 uur met een bijzondere uitzending van TinekeShow op NPO Radio 5. De koningin van de radio, Tineke de Nooij, viert op het paleis haar 75ste verjaardag met verschillende gasten, optredens en mooie herinneringen aan vroeger.

Eenmalig speciaal programma: MAX Koningsdag
Van 15.00 tot 15.45 uur op NPO 1 zendt MAX een eenmalige speciale live-uitzending uit vanaf Paleis Soestdijk. Jan Slagter presenteert het programma MAX Koningsdag waarin hij verschillende gasten interviewt. Ook treden verschillende artiesten op. Daarnaast doetMascha de Rooij verslag van de gebeurtenissen in en rondom het paleis.

Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij zijn tijdens MAX Koningsdag ook aanwezig om vanaf 16.40 uur op NPO 1 in Hallo Nederland verslag te doen van deze feestelijke dag op het paleis. Daarnaast blikken zij tijdens de uitzending terug op de feestelijke activiteiten in het land.

Ook Tijd voor MAX zendt vanaf 17.10 uur op NPO 1 live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Osontvangen onder anderen Jeroen Snel en Paul Rem aan tafel en praten over de hoogtepunten van Koningsdag 2016.

Vier deze bijzondere Koninklijke dag samen met MAX! Naast de uitzendingen bijwonen kunnen bezoekers in de tuinen van het paleis wandelen, zijn er diverse optredens van onder anderen Lee Towers en kunnen ze tot slot Paleis Soestdijk bezoeken.

Meer informatie is te vinden op www.omroepmax.nl/koningsdag.

MAX Koningsdag
Op woensdag 27 april 
Van 11.30 – 18.00 uur
Locatie: Paleis Soestdijk
#MAXKoningsdag

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*