MAX opent zijn deuren tijdens Open Studio Dagen

Zaterdag 5 en zondag 6 september opent MAX zijn deuren tijdens het Open Studio Dagen Weekend op het Mediapark te Hilversum. Van 10.00 tot 17.00 uur kan het publiek een kijkje nemen achter de schermen van de omroep, en MAX pakt flink uit met een enerverend programma.
 

Beide dagen staat MAX voor bezoekers klaar met een tjokvol programma. Zo kunnen bezoekers tien jaar MAX met diverse presentatoren vieren onder het genot van een gratis kopje koffie of thee en een softijsje, zijn er decors van Hallo Nederland, Tijd voor MAX en MAX Geheugentrainer te bekijken en helpt de MAX Ombudsman verder waar nodig. Men kan meteen van de gelegenheid gebruik maken om met presentatoren Pauline Spiering en Jan Slagter op de foto te gaan in het MAX Geheugentrainer-decor. Ook is Heel Holland Bakt aanwezig met een prijsvraag: ‘Wie wordt de winnaar van 2015?’ De winnaar van deze prijsvraag gaat er vandoor met het Heel Holland Bakt-boek of een workshop van Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven.

Tevens is het hele weekend de MAX Winkel van de partij. Hier zijn cd’s, dvd’s en boeken aan te schaffen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken, kan men op de cover gaan van MAX Magazine en kunnen bezoekers eventuele klachten en/of vragen in de meldbox van Tijd voor Meldpunt! kwijt. Zowel zaterdag als zondag wordt er ook een loterij gehouden, waarvan de opbrengst naar Stichting MAX Maakt Mogelijk gaat. Bij deze loterij zijn er naast dvd’s, boeken en speelgoed ook spectaculaire hoofdprijzen te winnen, waaronder een elektrische fiets en een vakantiearrangement. 

Programma:

Zaterdag 5 september 
Op zaterdag kan men autocue lezen in de Tijd voor MAX-studio onder begeleiding van MAX-presentatoren Henk Mouwe en Jeroen Latijnhouwers. Verder wordt Ron’s RadioShow met Ron Brandsteder live uitgezonden vanuit Studio 23 van 14.00 tot 16.00 uur. Bezoekers van de Open Studio Dagen kunnen de uitzending bijwonen en meespelen met leuke radiospelletjes. Ook verzorgen Marga Bult en René Shuman & Angel-Eye spetterende optredens op het Joop van den Endeplein.

Zondag 6 september 
Ook op zondag wordt het Joop van den Endeplein weer op zijn kop gezet. Naast René Shuman & Angel-Eye – die zaterdag ook al van de partij zijn – zal Ben Cramer op deze dag zijn opwachting maken. Verder is er een live radioprogramma vanuit de studio van Tijd voor MAX: De Perstribune met Govert van Brakel. Tussen 14:15 en 16:00 uur is hier een optreden van de Jan Rietman Band.

Over de Open Studio Dagen 
Mediastad Hilversum haalt alles uit de kast tijdens de achtste editie van de Open Studio Dagen. Jong en oud kan zien én ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen.

MAX op de Open Studio Dagen 
Zaterdag 5 en zondag 6 september 
Van 10.00 tot 17.00 uur
Mediapark Hilversum
www.omroepmax.nl/agenda/open-studio-dagen-2015  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*