MAX feliciteert Jan Slagter met benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen is Omroep MAX-baas Jan Slagter benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding vanochtend in het Stadstheater te Zoetermeer opgespeld door Burgemeester Charlie Aptroot. Alle medewerkers van MAX feliciteren Jan Slagter met deze eervolle benoeming!

De onderscheiding wordt Slagter toegekend vanwege zijn energieke inzet en strijdvaardigheid als belangenbehartiger van ouderen in binnen- en buitenland. Dit toont zich niet alleen in de oprichting van Omroep MAX, maar ook in projecten als MAX Maakt Mogelijk en de Soresdienst. Aptroot noemt ook projecten als Missie MAX, waarin een brug wordt geslagen tussen militairen en het thuisfront en het in 1993 door Slagter opgerichte Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland.

Burgemeester Aptroot noemt Jan Slagters werkzaamheden van grote waarde: ,,Meneer Slagter, u bent een belangrijk belangenbehartiger. Uw bijdragen aan óók het welzijn van hulpbehoevende, chronisch zieke ouderen in Nederland en daarbuiten zijn van een grote betekenis. Uw werkzaamheden hebben een bijzondere waarde voor de samenleving. Op grond van uw verdiensten wordt ook u daarom gedecoreerd”.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*