Mattie Valk en Michel Vorm op De Perstribune van MAX

Aanstaande zondag 14 maart zijn radio-dj Mattie Valk en oud-Oranje-doelman Michel Vorm te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Mattie Valk
, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is radiopresentator bij Qmusic. Samen met Marieke Elsinga presenteert hij de ochtendshow Mattie & Marieke. Begin dit jaar werd hij onderscheiden met een Zilveren Radioster, de prijs voor de beste radiopresentator.

Michel Vorm, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is voormalig doelman van het Nederlands Elftal. Hij speelde vijftien interlands en was erbij toen Oranje zilver en brons won op de WK’s van 2010 en 2014. Vorm speelde voor onder meer FC UtrechtSwansea City en Tottenham Hotspur. Vorig jaar zette hij een punt achter zijn voetbalcarrière. Tegenwoordig heeft hij een eigen barbershop.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

2 Comments

 1. Net geluisterd naar het diepte-interview van Margreet Reijntjes en Ron Vergouwen met Mattie Valk. Voor het einde wordt een oude jingle gestart van de show van Mattie & Wietze, maar even later zegt Ron Vergouwen dat hij weinig woorden vuil wil maken aan de affaire Mattie en Wietze. Weinig woorden, Ron? Je hebt er geen enkel woord aan vuil gemaakt, aan die onverkwikkelijke rotstreek die Mattie, Wietze heeft geleverd. Maar het is radio over radio, dus dan houden we het gezellug, tenminste als het niet over vrouwen gaat, hè Ron, zoals Freddie van Tijn die Vergouwen wel graag mag bespotten.

  Vergouwen is een nep-zjoernalist, Ronnie-Tonnie kan beter koffie gaan rondbrengen op de redactie van Shownieuws, daar gaat Mattie morgen beginnen, mag ie ook z’n schoenen poetsen.

  • Ik sta er zelf een beetje van te kijken dat ik zo vaak hekelend en fel moet reageren, maar sinds begin dit jaar kom ik overal kleine en grote leugenaars tegen, mensen met hele en halve waarheden. Opvallend ineens die hausse en ik heb er geen verklaring voor, maar in de radiowereld nemen ze het van oudsher niet zo nauw met de waarheid, alles voor de positieve uitstraling van het merk en het vasthouden van de luisteraar.

   Zondagmiddag legde ik hier hielenlikker van Mattie Valk, Ron Vergouwen even over de knie, maar zondagavond, nacht, was het wel weer raak met een ander gevalletje van ergerlijk radio-bedrog door Jeroen van Inkel. Ik ken hem niet goed, maar ik vind het wel sympathiek en hij maakt wat ouwerwetse, simpele radio en waar hij vooral plaatjes lijkt te draaien voor vrouwen, in tegenstelling tot iemand als Rob Stenders die zich alleen op jongens richt … 🙂 Dus ik schakel zondagavond om middernacht over naar Radio 2 en maakte ik tijdens het eerste uur onderstaande twee tweets:

   #1 – Luuk
   Ik luister nu naar @NPORadio2 naar @JeroenvanInkel met Van Inkels Choice tussen 00.00 en 02.00. Wat weken weggeweest vanwege stemproblemen en vervangen door @LeoBlokhuis, maar Jeroen is nog steeds niet goed bij stem, niet erg, maar het is niet live. Wacht dan nog even … Tja.

   #2 – Luuk
   Hm. Ik baseer mijn bewering dat het niet live is omdat er geen visual-stream op de site vanuit de studio is te zien die er altijd is als een programma live is. Maar @JeroenvanInkel leest nu een paar binnengekomen appjes voor. Hoe zit dat dan @NPORadio2 (@LeoBlokhuis)? Raar.

   +

   Ik heb geen reacties ontvangen, of verder aanwijzingen gezien of gehoord dat het toch live was en dat is ook nog niet het ergste, kwalijk vind ik dat Van Inkel actief fakete dat het wel live was door op slechts één moment enkele appjes voor te lezen en de indruk wekte dat ie ondanks een of andere kwaal toch naar de studio was gestrompeld. NOT!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*