Matthijs van Nieuwkerk start nieuwe show op ouderjaarsavond

Matthijs van Nieuwkerk is op 31 december te zien met zijn nieuwe programma ’Matthijs gaat door’. Vanaf 9 januari is zijn show elke zaterdag te zien op NPO 1, meldt BNNVARA.

De presentator stopte dit voorjaar na 15 jaar met ’De wereld draait door’. Enkele maanden geleden maakte hij bekend dat hij iets nieuws zou gaan doen, al is nog weinig bekend over de inhoud vam zijn nieuwe show.

7 Comments

  1. Matthijs is zestig jaar, dus je zou verwachten dat hij voor omroep MAX zou werken (ouderjaarsavond). Het wordt gebracht door BNNVARA, dat haalt het bestaansrecht ook voor een deel weg voor MAX 🙂

  2. Waarom nou weer ZIJN NAAM in de titel van het programma? De Nationale IJdeltuit gaat door. Ik zou zeggen: “Uitgedraaid, maar niet afgetaaid” ?? Ik heb een beetje moeite met programma’s, popgroepen of instellingen waarin de eigen naam van de oprichter in de titel verwerkt zit. Alhoewel: ik had in het Leids Nieuwsblad een column met het opschrift: “Het Vizier van Plaizier” (1997-2003), ook zelf bedacht. Tja: “Hij die zonder zonden is, werpe de ……”

  3. Geen enkele interesse in Nieuwkerk, van ’t Hek ! Nederlandse overheid/ NPO, rtl, heeft voor mij afgedaan n.a.v. politiek in 2020. omkoop/afkoop sommen voor steun van bn’ers aan muilkorf, 1.5 m , nazi maatregelen die de samenleving vernietigd. NSB cultuur.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*