(video) Matthijs van Nieuwkerk: Uitgescholden worden is ergste ervaring ooit

In 2012 was Matthijs van Nieuwkerk te gast bij College Tour. Ook hier werd al gesproken over zijn woede-uitbarstingen (vanaf 35:00). In het interview geeft Van Nieuwkerk zelf ook aan dat hij eens op de werkvloer is uitgescholden en dat zeer ernstig vond. 

5 Comments

  1. Tsja, wie zou dat niet vervelend vinden? Ik ben geen fan van deze zelfvoldane man maar deze kwestie toont haarfijn hoe de NPO en veel van de daar werkzame ‘sterren’ maar vooral het management in een extreem hypocriete pseudo-realiteit leven. Iedereen wist hiervan en niemand greep in. Wat dat betreft petje af voor John de Mol. Toen de kwestie Rietberger ontstond greep hij binnen enkele uren keihard in. De gekozen oplossing was acceptabel voor het slachtoffer. De Mol is maandenlang door vooral de NPO moreel de maat genomen terwijl personen als Frans Klein en mevrouw Leeflang met magere excuses en vage onderzoeksbeloftes weg lijken te komen. Weet we nog dat onze cultuur staatssecretaris mevrouw Uslu op hoge poten een gesprek eiste met de Mol? Het NPO moreel kompas werkt blijkbaar alleen als het om de commerciële omroepen gaat. Wederom een prachtvoorbeeld van ‘do as I say, not as I do.’

  2. De makkelijkste manier om de aandacht van jezelf af te leiden…
    Dit was toch ten tijde dat de berichten rond een angstcultuur bij dit program (2010 – 2012) naar buiten kwamen?

  3. 1 grote slangenkuil, niet alleen voor de schermen maar zeker ook achter de schermen bij TV programma’s. Dictators/kenaus van eind redacteuren die alles bepalen en waar presentatoren zich maar aan hebben te houden tot live in de uitzending aan toe ingefluisterd door de ‘oortjes’. Dit gaat allemaal uit komen nu.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*