Matheu Hinzen nieuwe presentator Zapp Kids Top 20

De Zapp Kids Top 20 heeft een nieuwe presentator. Matheu Hinzen neemt vandaag de microfoon over van Stefania Liberakakis en presenteert na de zomer, in een nieuw seizoen, dé hitlijst voor en door kinderen. Wekelijks is Matheu te zien op een school in het land waar hij samen met artiesten en de kids zingend en dansend door de lijst heen gaat. Matheu is geen onbekende van het programma. Hij is al vaker te gast geweest in de studio in de tijd van zijn deelname aan het Junior Songfestival en op dit moment met zijn eigen hits. 

Matheu Hinzen: “Ik vind het een te gekke kans dat ik de Zapp Kids Top 20 mag presenteren. Ik heb een grote passie voor muziek en voel me heel nauw betrokken bij AVROTROS. In 2019 kwam ik binnen bij het Junior Songfestival als finalist, daarna heb ik meerdere acteerklussen mogen doen waaronder ‘De Zomer van Zoë’ en mijn presentatiedebuut mogen maken bij het Junior Songfestival. Met muziek bezig zijn, vind ik het leukste wat er is, dus dat AVROTROS mij de springplank biedt om me te ontwikkelen op het gebied van presenteren vind ik heel vet. Ik heb heel veel zin om er elke week een feestje van te maken in de studio en met de kinderen thuis!”

Al 20 jaar lang is de Zapp Kids Top 20 een groot succes voor kinderen en wordt er wekelijks gestemd op nationale en internationale hits. Al meerdere presentatoren waaronder Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Buddy Vedder waren ooit te zien als presentator van de hitlijst. Populaire artiesten hebben in de jaren ook hun weg weten te vinden naar de studio. Ook in het nieuwe seizoen maken weer veel (nieuwe) artiesten, hits en spellen als finish the lyrics, Minute to win it, begrippen raden en tekenchallenges hun opwachting. 

Matheu Hinzen
De carrière van dit jonge multitalent is nu al indrukwekkend te noemen. Matheu won in 2019 het ‘Junior Songfestival’ met zijn song ‘Dans Met Jou’ en behaalde hiermee een vierde plek tijdens het ‘Junior Eurovisie Songfestival’ in Polen.

Ook speelde Matheu in een tiental films waaronder ‘Bloed Zweet & Tranen’ en ‘Onze Jongens in Miami’ en was hij te zien in de AVROTROS-dramaserie ‘De Zomer van Zoë’. Ook presenteert hij sinds enkele jaren samen met Stefania Liberakakis het ‘Junior Songfestival’ voor AVROTROS.

Na ‘Dans Met Jou’ bracht Matheu meerdere eigen singles uit, waaronder de hits ‘Ben Jij Het’, ‘Samen’ en ‘OK’. Het afgelopen jaar werkte hij aan nieuwe muziek waarvan ‘Dansen Met Je Dochter’ de eerste single is.

Zapp Kids Top 20, vanaf 31 augustus elke zaterdag om 10.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*