Mascha Feoktistova curator van Beauty+Fashion-thema van tentoonstelling Let’s YouTube

Even checken hoe je de perfecte smokey eyes maakt, een review van die nieuwe stijltang en de look of the day van je idool: YouTube is de place to be voor inspiratie, how-to’s en vlogs op het gebied van beauty en fashion. Daarom is dat in januari het thema van de tentoonstelling Let’s YouTube bij Beeld en Geluid en organiseert het museum rond dit thema een groot aantal events.

Let’s YouTube

In samenwerking met YouTube en de YouTubers van dit moment presenteert Beeld en Geluid sinds oktober 2016 Let’s YouTube, een interactieve tentoonstelling waarin bezoekers de impact van YouTube op hun leven ontdekken. Elke maand wisselt het thema. Eerder kwamen Your Life en Gaming aan bod. In december is het thema Musicen is Giel Beelen curator. In januari is die rol voor Mascha Feoktistova: zij heet bezoekers virtueel welkom, geeft tips bij het maken van een eigen video in de YouTube Rooms en presenteert haar persoonlijke selectie van belangrijkste, meest indrukwekkende of leukste YouTube-video’s.

Over Mascha Feoktistova

Mascha Feoktistova werd bekend als blogger, maar richt zich inmiddels volledig op haar YouTube-kanaal Beautygloss, waar ze meer dan een half miljoen abonnees heeft. In haar video’s doet ze tutorials, geeft ze beauty-tips & tricks en probeert ze producten uit. Ze vlogt dagelijks op haar kanaal Vloggloss en heeft twee boeken geschreven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*