Martin Bosma (PVV) verwacht niet dat Ongehoord Nederland uit het bestel gaat

Voor 19 december moet demissionair Staatssecretaris Gunay Uslu een oordeel vellen over de toekomst van omroep Ongehoord Nederland (ON!). Dit is de uiterlijke termijn termijn op te kunnen reageren op het verzoek van de NPO om de erkenning van ON! in te trekken vanwege ‘sancties en gebrek aan samenwerking’. Na de monsterzege van zowel PVV als NSC lijkt het onwaarschijnlijk dat Uslu echt tot actie overgaat.Ook het prominente PVV-Kamerlid Martin Bosma verwacht niet dat de omroep zal verdwijnen.

Martin Bosma meldt: ‘Het geluid van Ongehoord Nederland is gedeeltelijk het geluid van de PVV. Veruit de grootste partij van Nederland. En dat geluid kun je in Nederland niet meer buiten de deur houden.. ‘

‘Mevrouw Uslu is heel redelijk. Zij kan niet anders doen dan gewoon Ongehoord Nederland zijn plekje te blijven behouden.’, aldus Bosma. 

4 Comments

  1. Het is vrij onbeschoft radio heel hard wat er nu gebeurd dat ging ook in de jaren 30tig ik ben 73 kom uit een nest van katholiek ben zelf gaan nadenken ben een andere richting gegaan en dat met bfd laat we met liefde hand in hand om het torentje staan is natuurlijk dood eng kijk bij de geboorte deugde ik alniet en word al 73 uit gekafferd van smeerlap heb op een gesloten afdelingen gewerkt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*