Mart Smeets en Ruben Schaken op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur Mart Smeets en Ruben Schaken.

Mart Smeets, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, was jarenlang presentator en commentator bij Studio Sport en De Avondetappe. Daarnaast is Mart radiopresentator, muziekliefhebber, schrijver én columnist. Zijn nieuwste boek Mijn Amerika, gaat over zijn grote liefde: de Verenigde Staten.

Ruben Schaken, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een oud-voetballer van onder meer Feyenoord en ADO. Op zijn dertigste schopte hij het zelfs tot Oranje. Hij speelde zeven interlands, waarin hij twee keer scoorde. Over zijn tijd als voetballer verscheen deze week de biografie: Ruben Schaken – Einde aan de bullshit.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij de legendarische oud-international Johan Neeskens. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij de tv-programma’s van afgelopen week, met deze week: amusement bij de publieke omroep.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 19 november
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*