Mart Meijer nieuwe radiopresentator bij AVROTROS

 Presentator Mart Meijer maakt de overstap naar AVROTROS en is vanaf september te horen op NPO 3FM. Mart wil op een vrolijke manier zijn liefde voor de muziek en interactie met de luisteraar samenbrengen op de radio.
 

Marts liefde voor radio begon op vijftienjarige leeftijd bij de lokale omroep. Hij was twintig toen hij voor het eerst op de landelijke radio te horen was in de nacht op Radio 538. Mart droomt ervan om nog lang zijn passie voor radiomaken met anderen te delen. “Zo lang ik me kan herinneren zit NPO 3FM al in mijn hart. Ik heb dan ook heel veel zin om deel uit te maken van dit geweldige team!” Aldus Mart.

Joost Strootman, eindredacteur radio bij AVROTROS: “Ik ben heel erg blij dat één van de grootste radiotalenten van Nederland onze AVROTROS-programmering op NPO 3FM komt versterken. Mart is een enorm gepassioneerde radiomaker die zowel een muziekprogramma als een show met meer personality kan maken. Ik heb heel veel vertrouwen in Mart en weet zeker dat we nog veel van hem gaan horen.

Meer informatie met betrekking tot de uitzendtijd volgt binnenkort.
 Mart, vanaf september bij AVROTROS op NPO 3FM

3 Comments

 1. Prima jongen maar, ook weer geen hoogvlieger waarvoor mensen massaal terugkeren bij 3FM. Dat zelfde geld voor Barend van Deelen. Deze hervorming gaat weer een hoop geld voor niets kosten.

  Terwijl het is zo simpel stop met 3FM en NPO3 in de huidige vorm en maak een groot platform voor jongeren online waar alles voor jongeren te vinden is qua content. Met radio, tv en alles waar jongeren mee bezig zijn. (dus tevens een plek waarop Barend en Mart te horen/zien zijn) Een platform dat samenwerkt met al bestaande door jongeren veel gebruikte diensten.

  Hervorm NPO3 tot een extra zender als aanvulling op NPO1&2 en geef die 3FM frequentie aan Radio5.

  Het is allemaal helemaal niet zo moeilijk NPO.

 2. Michel,

  Werk je oplossing uit en benader de NPO. Langs de kant zo effe wat opschrijven en hier neerpennen is wel erg makkelijk.

  • @Juul Het is inderdaad makkelijk om zo’n plan te verzinnen. Best gek dat men daar zelf niet op kan komen met al die managers bij de NPO.

   En hier gewoon maar even opschrijven, daar is deze pagina voor. Misschien moet je ook eens proberen hier iets neer te zetten en wat iets toegevoegd i.p.v. dag in dag uit hier alleen zeuren en mensen uitdagen.

   Jij bent het namelijk die langs de kant staat en zichtbaar heel verbitterd over bent. Vroeger was het beter, daar ben ik net helemaal mee eens. Alleen je was maar een heel klein schakeltje in het geheel Juul. Vervangbaar net als iedereen. Plaat je maar weer?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*