Marlayne Sahupala op De Perstribune

Bij het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX schuiven zondag 1 mei Hart van Nederland-presentatrice Marlayne Sahupala en Robert Molenaar, trainer van FC Volendam aan in de studio.

 

Marlayne Sahupala is sinds 2003 presentatrice van Hart van Nederland, het nieuwsprogramma van SBS6, daarnaast is ze zangeres. In 1999 nam ze met het lied One Good Reason in Jeruzalem deel aan het Eurovisiesongfestival.

In het tweede uur is Robert Molenaar te gast. Robert heeft met FC Volendam de nacompetitie gehaald; mogelijk gaat, zoals bij elke promotie van FC Volendam, de botter Heen en Weer dus weer over de dijk. Als speler was Robert onder meer actief bij RBC Roosendaal en FC Volendam. Ook speelde hij jarenlang in Engeland bij Bradford City en Leeds United.

Vliegende keep Jules van der Wardt is bij oud-Ajacied Jari Litmanen. Hij gaat met hem terug naar het jaar 1996 toen hij scoorde in de Champions League-finale tussen Ajax en Juventus. In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen wat er afgelopen week op televisie was.

De Perstribune wordt deze zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Elles de Bruin.

MAX: De Perstribune
Zondag 1 mei 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*