Mark van der Molen en Mai Verbij gaan 3FM ochtendshow presenteren

Het is de laatste week van Sanders Vriendenteam en vanochtend maakte 3FM-dj Sander bekend wie deze zomer de ochtendshow tijdelijk overneemt. Het zijn 3FM-collega Mark van der Molen mét Mai Verbij.

Mai Verbij

Ondanks dat Mai een nieuwe naam is op 3FM, heb je haar misschien al wel eens op de radio voorbij horen komen. Mai presenteert namelijk De Wereld van BNNVARA en Dijkstra en Everblij ter plekke op NPO Radio 1. Ook is Mai al eens eerder te gast geweest in de ochtendshow van Sander wanneer het ging om muziek uit Azië, zoals K-pop! Sander sprak in de uitzending met de twee vervangers, en Mai liet weten er enorm veel zin in te hebben.

Mark en Mai

“We gaan proberen om de zon te laten schijnen, ook al is het een bewolkte zomer”, legt Mark aan Sander uit wanneer hij aan hem vraagt wat mensen aankomende zomer kunnen verwachten. “Met Mai moet dat wel lukken, en ik ga daar ook mijn uiterste best voor doen.”

In de nieuwe show gaan ze bijvoorbeeld op zoek naar het ideale vakantiepakket. “We gaan op zoek naar dingen die mensen standaard meenemen op vakantie, niet je tandenborstel of een fles shampoo, maar iedereen heeft wel een ding dat ze standaard als goodluck charm in de auto ophangen of meenemen naar een bungalowpark.” Aan het eind van de inval-periode willen ze alle verzamelde spullen weggeven als hét ideale vakantiepakket!

bekijk hier het gesprek

https://start-player.npo.nl/embed/eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.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.laDOPb83ZkVV_vCY5J40igDLqhoLlnO7nJT3vK6gLew

9 Comments

  • Dat heb ik zojuist ontcijferd maar daar staat dat 3FM vanaf komend najaar niet meer op FM uitzend maar enkel op internet en DAB+, en dat de FM frequenties naar Radio 5 gaan…nou dat.

 1. Ik moet bekennen dat ik al jaren niet meer naar 3FM luister, en ja, dat ligt aan mij. Ik werd zelf ouder, inmiddels alweer 53, dus ik dacht dat het de natuurlijke gang van zaken was om via Radio 2 door te schuiven naar Radio 5. Daarna, als me tijd van leven is gegund, misschien nog naar Radio 4….

  Maar eerlijk is eerlijk, nu ik dit artikel heb gelezen besef ik ineens dat ze daar bij 3FM écht bezig zijn om de boel weer op de rit te krijgen! Ik voel de energie! Want wat een briljant idee om een “ik ga op vakantie en neem mee”-item te bedenken! Je kunt gewoon zien dat creativiteit niet te tegen te houden valt als je de juiste mensen bij elkaar zet!

  Wauw…

  En nu maar hopen dat het geen los item is van 4 minuten ofzo, hier kun je iedere doordeweekse ochtend zeker 3 uur mee vullen! Nou, mij hebben ze als luisteraar gewonnen! Gelukkig is met zo’n begin van de dag de frequentie ook veilig gesteld! Eat that, Radio 5!

 2. De creativiteit spat er vanaf! Deze 2 gaan daar eens even wat neerzetten. De concurrentie kan de borst nat maken. Ze hebben niet veel keuze bij 3FM natuurlijk want, wie moet je er anders neerzetten?

  Jurre Bosman (en omstanders) zet nou eens je eigen ego op zij en geef toe dat 3FM waarvoor het bedoeld is niet meer werkt. Maak daarvoor in de plaats een Nederlandse versie van Studio Brussel van onder de naam 3VOOR12 op Dab en internet en geeft die frequentie aan Radio 5! De medewerkers en echt talentvolle dj’s (dat zijn er niet veel bij het huidige 3FM) gaan zeker weer een plek vinden.

 3. @Hans Als jij het allemaal prachtig vindt wat er gebeurd op 3FM de afgelopen jaren is dat prima joh. Een kinderhand is snel gevuld zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*