Mark Labrand: “Boulevard is mijn grote droom”

Radio 538 DJ Mark Labrand vertelt in de nieuwste aflevering van de media podcast ‘De Broadcast’ dat hij door ex-RTL Boulevard presentatoren Winston, Beau en Albert Verlinde ooit bij de televisie wilde “Boulevard is mijn grote droom. Ik ben er 100% verzekerd van dat ik het zou kunnen”, aldus de 538 DJ. 

In de ‘De Broadcast’ praten Podcast Hosts Peter Oostrom en Patrick van Denderen met Mark Labrand over zijn rijke radio loopbaan aan de hand van fragmenten, verhalen en anekdotes. Op de vraag wat Mark doet over enkele jaren zegt hij steevast “Hart van Nederland presenteren… of RTL Boulevard. Mocht daar ruimte voor zijn naast mijn radiowerk”.

Ochtendshow

Mark is inmiddels al 15 jaar te horen op 1 van de grootste radiostations van Nederland; Radio 538. Het doel 538 had hij al van jongs af aan voor ogen “Yorin en 538 waren echt mijn droom stations”, aldus Labrand. Hij maakt al jaren hitradio programma’s en krijgt, naar eigen zeggen, dan ook vaak de vraag wanneer hij de ochtendshow gaat doen? Dan zegt Mark altijd stellig “Nooit..!” En gaat verder “Ik was meteen verliefd op hitradio”. 

Radio transfer

Op dit moment is er genoeg beweging in radioland, er zijn veel transfers en nieuwe radiozenders bijgekomen. Radiozender ‘Joe’ schudt de radiomarkt op met de transfer van o.a. Coen en Sander en Dennis Ruyer. Mark is naar eigen zeggen niet gebeld door een ander station en “Ik heb het helemaal niet nodig, want ik ben gewoon zo happy hier (bij 538 red.). Ik wil dit tot in het einde der tijden blijven doen. Hitradio bij 538″. 

Voor de rest van Mark zijn mooie verhalen luister je vanaf vandaag naar ‘De Broadcast’. Te beluisteren via de bekende podcastapps, via debroadcast.nl of met beeld op ons Youtube kanaal.

3 Comments

  1. Boulevard: Daar heb je als profi-dj toch helemaal geen tijd voor? Eigen uren terugluisteren, shows van anderen wereldwijd beluisteren, podcasts over radio beluisteren, boeken over radio lezen, jingles maken, enz enz….

      • Wat een vreemde vergelijking. Sport is een must voor ieder die een creatief beroep uitoefent, ik weet er alles van. Oplossingen voor zaken die overdag onoplosbare uitdagingen leken dienen zich moeiteloos aan na een intensieve sportsessie dankzij het lege hoofd. Dus mocht Mark nog niet sporten: gaan doen!.

        Zeg je nu dat 3 uur Boulevard dezelfde lichamelijke en psychische werking heeft als 3 uur sport? Dat je overdag niet al bezig bent met de uitzending van die avond. Dat je overdag niet loopt te malen over wat je gisteravond wellicht beter had kunnen doen?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*