Marisa Heutink maakt comeback bij Radio 2

Marisa Heutink neemt volgende week de vroege ochtendshow op NPO Radio 2 voor haar rekening. Het gaat om een tijdelijke invulling.

Heutink was tot afgelopen zomer in de nacht op NPO Radio 2 te horen. Heutink was erg teleurgesteld dat zij in juni haar plek kwijt raakte. “Dit is het allerleukste radioprogramma dat ik ooit gepresenteerd heb. Dat je dan moet stoppen, is helemaal kut natuurlijk.”

Vanaf aanstaande maandag is zij elke werkdag van 04.00-06.00 NPO Radio 2 te horen. Het gaat om een tijdelijke plek. NPO vroeg eerder aan Michiel Veenstra of hij deze plek wilde invullen. Hij bedankte echter en maakte onlangs bekend naar KINK over te stappen.

Al langer gaat in de omroepwereld het gerucht dat Dennis Ruyer in de race is voor dit tijdslot. Momenteel is hij tijdens werkdagen tussen 10:00 en 13:00 te horen op Radio Veronica.

Over Marisa Heutink
Marisa Heutink (1978) starte bij de lokale radio in Twente en Bloemendaal. In 2003 kwam bij 3FM in de nacht terecht. In 2005 maakte zij een overstap bekend naar Yorin FM om niet veel later bij Caz! aan de slag te gaan. In 2007 stapte Heutink over naar Arrow Classic Rock. Ook is ze de stem van het radiostation Arrow Jazz FM geweest. Vanaf 2010 presenteerde zij een ochtendprogramma bij RTV Oost. Sinds september 2014 presenteert ze op NPO Radio 2 het programma Zo’n Zondag van omroep WNL. In 2016 is Heutink een van de twee eerste vrouwelijke dj’s dat de jaarlijkse Top 2000 presenteert op Radio 2.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*