Marianne Zwagerman: ‘Powned en WNL zijn braaf knikkende lakeitjes geworden’

Volgens Marianne Zwagerman is het hele links-rechts-label in de media al jaren over de datum. Het gaat volgens haar erom dat interviewers de juiste vragen stellen. Dit soort interviewers, maar ook omroepen spelen zijn volgens haar niet meer op tv te zien.

Zwagerman: ‘PowNed zou de boel in Hilversum van binnenuit opblazen. Een loze belofte. Ze zijn, net als WNL, braaf knikkende lakeitjes geworden in de gezapige Hilversumse conformiteitscultuur, waarin alle macht bij de netmanagers ligt. Zo kreeg WNL een programma over Italië door de strot geduwd door de zenderbaas. Dan blijft er weinig rechtse zendtijd over en moet je toch weer op Twitter kijken om te zien hoe het echt zat met dat klimaattoneelstukje daar op die gracht in Amersfoort. En dat is best erg.’

Lees hier haar hele BNR-column

3 Comments

  1. “Dit soort interviewers, maar ook omroepen spelen zijn volgens haar niet meer op TV te zien”: is dit Nederlands? Ik verbeeld mezelf verbaal aardig vaardig te zijn, maar van deze zin kan ik geen chocolade maken! En: “….. moet je toch weer op Twitter KIJKEN hoe het echt zat met dat klimaattoneelstukje daar op die gracht in Amersfoort. En dat is best erg!” Jongens & Meiden: waar GAAT dit over ??? Heb ik iets gemist?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*