Marcel van Roosmalen verkoopt advertentieruimte voor eigen site

Marcel van Roosmalen is de eerste Nederlandse schrijver die advertentieruimte aanbiedt via zijn eigen website marcelvanroosmalen.nl.

Op zijn website kun je bannerruimte kopen waarin Marcel jouw product, bedrijf of merk aanprijst. Je kunt kiezen voor een small, medium of large advertentiepakket waarbij Marcel zich in meer of mindere mate aan je merk verbindt. Het mediakanaal is ontwikkeld door het creatieve bureau Higuita, dat in 2020 is gestart door o.a. Tom Hoogenboom en Niek Eijsbouts.

Hoogenboom: “Jarenlang intensief marktonderzoek toont een groeiende trend dat steeds meer mensen een stukje Marcel willen of zich aan zijn persoonlijkheid willen verbinden. En wie zijn wij om niet in deze behoefte te voorzien in het alsmaar uitdijende medialandschap?”

Marcel van Roosmalen: “Eindelijk kan ik nu ook op commercieel vlak toegevoegde waarde bieden. Dit levert voor elk zichzelf respecterend merk gegarandeerd een paar extra views op.” Geïnteresseerde adverteerders kunnen zich aanmelden via de site.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*