Marcel van Roosmalen, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in live podcast tijdens congres-deel Online Radio Awards

In de populaire podcast ‘Dit Was De Radio’ kijken Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen wekelijks terug wat er op het gebied van radio is gebeurd. Tijdens het congres-deel van de Online Radio Awards 2022 zullen Arjan Snijders, Ron Vergouwen en special guest Marcel van Roosmalen ditmaal vooruit kijken in de live podcast ‘Dit Wordt De Radio’.

Tijdens de Online Radio Day wordt er voorafgaand aan de uitreiking van de Online Radio Awards weer een congres georganiseerd. Voor dit jaar is er gekozen voor het thema ‘Vernieuwing’, waarbij nieuwe mogelijkheden op het gebied van podcasts, online radio, synthetische media en social audio worden besproken.

In de live podcast op het podium in Beeld en Geluid zal op ludieke wijze gesproken worden over het reeds 103 jaar oude medium radio, maar ook alle nieuwe audiovormen. Arjan Snijders is naast podcastmaker ook presentator op Radio Veronica en auteur van diverse boeken over radio. Ron Vergouwen is podcastmaker en mediajournalist voor De Perstribune (NPO Radio 1). Marcel van Roosmalen is auteur, theatermaker, maar ook tv-presentator van Media Inside en hij staat al geruime tijd met zijn razend populaire dagelijkse podcast ‘Weer een dag’ op de eerste plaats van de Podcast Top 40.

Kaarten voor de Online Radio Awards 2022 (19 mei 2022 in Beeld en Geluid Hilversum) kunnen gratis besteld worden via www.onlineradioawards.nl (let op: vol=vol)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*