Marcel Gelauff op De Perstribune

Komende zondag zijn NOS-Nieuws-hoofdredacteur Marcel Gelauff en volleybalinternational Laura Dijkema te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Margreet Reijntjes | © MAX

Marcel Gelauff, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is sinds 2011 hoofdredacteur van NOS Nieuws. Op 1 september stapt hij op. Op De Perstribune maken we met Gelauff de balans op van elf jaar hoofdredacteurschap bij de NOS, de nieuwsorganisatie waar hij in 2003 begon als adjunct-hoofdredacteur.

Laura Dijkema, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de vaste waarden in het Nederlandse volleybalteam. Sinds 2010 is ze international. Met oranje won ze in 2015 en 2017 zilver op het EK. Momenteel bereidt Dijkema zich voor op het WK dat in september en oktober in Nederland en Polen wordt gespeeld.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in De Perstribune voor passende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*