Manuëla Kemp gewond door Hilversumse veelpleger die draad over fietspaden spant

Manuëla Kemp is donderdag bij een ongeluk met haar scooter gewond geraakt aan haar kin en nek. Na haar uitzending reed de NPO Radio 5-presentatrice van het Mediapark naar huis, waarna ze werd geraakt door een draad die over een fietspad was gespannen. Toen ze vervolgens aangifte deed, vertelde de politie haar dat het om een veelpleger gaat die de Hilversumse fietspaden al langer teistert.

Kemp is dusdanig gehavend dat zij maandagavond de presentatie van radioshow De MAX! aan zich voorbij moest laten gaan. „Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren”, aldus co-host Henkjan Smits. „Zij heeft er veel last van gehad.”

De voormalig zangeres en oud-presentatrice van Eigen Huis & Tuin vertelde vrijdag al in de uitzending dat ze aangifte had gedaan en de politie haar had verteld dat zich een groot aantal slachtoffers heeft gemeld. „Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam. Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen.”

Het is niet bekend hoe lang Kemp absent is. Ook is niet duidelijk of de politie een groot onderzoek naar de veelpleger heeft ingesteld.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*