Manager Financiële administratie

Beeld en Geluid zoekt een Manager Financiële administratie. 

 

  • Wil jij werken in het kloppend hart van de Nederlandse media?
  • In één van de markantste gebouwen van het land?
  • Waar zowel een audiovisueel archief als een interactief museum ondergebracht zijn?
  • Waar je werkt in één van de grootste audiovisuele archieven van Europa – met meer dan een miljoen uur aan Nederlands av-erfgoed?
  • Waar we 2014 afsloten met een record van 267.967 bezoekers? 
  • En waar de medewerkers zich met elkaar inspannen om de Nederlandse geschiedenis in beeld en geluid levend te houden?

Heb je op deze vragen ‘ja’ geantwoord, lees dan vooral verder!

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het nationale audiovisuele archief met een daaraan verbonden museum. Beeld en Geluid is op zoek naar een enthousiaste

 

MANAGER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

(32 – 40 uur per week)

Wie brengt ons verder?
Wij willen verder professionaliseren. In mensen, systemen en processen. Jij bent iemand die mensen kan motiveren en naar een hoger niveau kan brengen. Die processen kan verbeteren. En de IT zo optimaal mogelijk inzet.

De organisatie is in ontwikkeling. Dit moet je leuk vinden. Verbeteren, versnellen, vernieuwen in een dynamische omgeving. Dit vergt enthousiasme en leiderschap.

Jouw visie op de inrichting van de financiële administratie is vooruitstrevend, waarbij digitale technieken centraal staan. Je brengt innoverend vermogen en creativiteit mee om de visie te realiseren. Dit doe je echter niet alleen. Je luistert naar de wensen die binnen de organisatie bestaan. Je zorgt op een mensgerichte manier voor draagvlak binnen alle geledingen van de organisatie en verbindt mensen die hierin actief bijdragen.

Omdat je rapporteren leuk vindt, ken je de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je vindt het fijn om je zo nu en dan onder te dompelen in de cijfermatige inhoud.

Wat betekent dit in de praktijk?
Je stuurt een team van 6 mensen aan waarmee je de financiële administratie voert. Samen met je collega’s maak je rapportages voor de controller en de unit managers. Je bent sparringspartner voor de verschillende units binnen Beeld en Geluid. Je initieert projecten of neemt deel hieraan. Je valt in de unit Bedrijfsvoering, onder de unitmanager Bedrijfsvoering; inhoudelijke aansturing gebeurt door de controller.

Kennis en ervaring?
Wij verwachten het volgende van je:

  • Minimaal een post HBO opleiding in accountancy en/of bedrijfsadministratie.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in accountancy of een vergelijkbare functie;
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring

Arbeidsvoorwaarden
We starten met een jaarcontract en een brutomaandsalaris (op fulltimebasis) van minimaal 
€ 3.489,93 en maximaal € 4.985,63 (schaal 11 CAO Beeld en Geluid). Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren. Ons prachtige gebouw is de achtergrond van grote media-evenementen, zoals het Top 2000-café of grote landelijke inzamelingsacties.

Het treinstation ligt op slechts drie minuten loopafstand.

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met ons op! Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert van der Meer, manager Financiele Administratie a.i., e-mail:rvdmeer@beeldengeluid.nl.

Heb je al besloten te solliciteren? Stuur dan vóór 1 februari a.s. een bondige brief en cv naar de afdeling Personeel & Organisatie:personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*