Maan en Ronnie Flex genomineerd voor Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2018

Shane Kluivert en Taylor Swift, Vajèn van den Bosch, Vinchenzo, Kaj van der Voort en Sarah & Julia maken ook kans op de felbegeerde prijs.

De genomineerden voor het grootste kidsfestijn en slime-spektakel van het jaar, de Nickelodeonimage Kids’ Choice Awards 2018, zijn bekend! Internationale kanshebbers dit jaar zijn o.a. Taylor Swift, Shawn Mendes, Beyoncé en Dwayne Johnson (The Rock). Worstel-superster John Cena presenteert de show die voor Nederlandse fans op zondag 25 maart om 19.00 uur wordt uitgezonden op Viacom-zender Nickelodeon.

Vele Nederlandse genomineerden
Ook dit jaar zijn er drie lokale categorieën waarin Nederlandse sterren kans maken op een award: Kaj van der Voort, Maan, Ronnie Flex, Sarah & Julia, Vajèn van den Bosch en Vinchenzo zijn genomineerd in de categorie Favoriete ster: Nederland.

In de categorie Favoriete Internet Ster: Nederland en België zijn Bibi, Girlys Blog, Nina Houston, Nina Schotpoort, Shane Kluivert en Stien Edlund genomineerd.

In de categorie Favoriete TV-serie: Nederland en België, zijn de kanshebbers Brugklas, De Ludwigs, Ghost Rockers, Mees Kees, Nachtwacht en SpangaS. Fans kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen via http://kca.nickelodeon.nl. De Nederlandse winnaars krijgen hun prijs live uitgereikt in het Nederlandse deel van de show die zondag 25 maart om 19.00 uur wordt uitgezonden op Nickelodeon. Dit deel wordt gepresenteerd door Nickelodeon-gezichten Stef Poelmans en Nienke van Dijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*