Luna vertegenwoordigt Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival


Het is de naam van Luna die door presentatoren Matheu en Stefania aan het einde van de live finale als winnaar van het Junior Songfestival 2022 werd geroepen. De vier finale acts hebben alles gegeven tijdens de 20e editie van het Junior Songfestival. Uiteindelijk hebben de vakjury, kinderjury en kijkers thuis de winnaar gekozen en is het Luna die zich met haar danseressen mag gaan voorbereiden op de internationale finale in Armenië op 11 december.

Luna is heel enthousiast over de winst: “FANTASTISCH“ “Bedankt allemaal”

Niet alleen Luna is enthousiast over haar winst. Ook de vakjury bestaande uit Chantal Janzen, Flemming en Glen Faria waren enthousiast en gaven maar liefst 12 punten. Met de punten van de kinderjury (Ayana, Sh!ne en Priscilla) en de kijkers thuis kwam ze op 36 punten, waardoor zij zich de winnaar van het Junior Songfestival 2022 mag noemen. Mixed Up werd tweede met 30 punten, High5 werd derde met 27 punten en op de vierde plek eindigde Infinity met 24 punten.

De vakjury: “Het liedje is heel catchy en zit meteen in je hoofd” “Super goed hoe jij het podium pakt” “Dit is echt een internationale act”

Na deze winst kan Luna zich gaan voorbereiden op het grote avontuur in Armenië. De voorbereidingen op het Junior Eurovisie Songfestival zijn te volgen op juniorsongfestival.nl en het eigen YouTube-kanaal.

Op NPO Zapp wordt op zaterdag 10 december voorafgaand aan de internationale finale, om 17.00 uur een Junior Eurovisie Songfestival Update uitgezonden, waarin de belevenissen van Luna te volgen zijn.
 
 
 Junior Eurovisie Songfestival, 11 december om 16.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*