Luistercijfers week 15: Radio 538 het nummer drie station van Nederland, schiet voorbij Radio 10

De hitstations deden goede zaken vorige week. Zowel Qmusic als Radio 538 stijgen flink, waardoor de laatste zender nummer drie van Nederland is. Dit lijkt ten koste te gaan van Sky Radio. De bereiksleider vorige week wordt deze week in bereik ingehaald door Q.

Ook JOE heeft een aardige plus te pakken, van 3,5% naar 4%. Het slechte weer is nog steeds niet over voor Radio Veronica die weer ietsje zakken. NPO Radio 5 zakt flink in luisterduur maar komt wel weer eens boven de miljoen aan weekbereik.

10 Comments

  1. 538 zit echt in een goede vibe, dat is echt lang geleden. De ochtendshow is gewoon een goede zet en is gewoon 538. De humor, inhoud, de mensen het klopt gewoon. Deze vibe neemt de hele zender de dag mee. Ik merk ook dat meer mensen om mij heen weer terug naar 538 gaan. Nu de top 40 weer terug, dat is natuurlijk een historische blunder geweest.

      • Het is wel een blunder geweest dat ze toen zijn gestopt met de TOP40. Ik zie deze lijst niet snel terugkeren bij 538. De TOP40 hoort wel eigenlijk bij Veronica of 538. Q Music hangt veel op aan de lijst maar het past op een of andere manier niet bij deze zender. Ze zullen de lijst niet snel laten lopen.

    • Is inmiddels wel duidelijk aan het worden dat de toegevoegde waarde van een FM-kavel vooral het ‘gezien worden als radiostation’ is, en deze tussentijdse optie is wdb een stuk minder opgevallen dan de landelijke veiling.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*