Luisteraars rijgen muzikale ketting met opbrengst voor het Rode Kruis

Via een eindeloze muzikale ketting wordt steeds meer geld opgehaald. Zolang luisteraars elke plaat blijft linken aan de vorige, blijft het bedrag voor het Rode Kruis stijgen.  

Op Bevrijdingsdag draait het regionale publieke radiostation voor Noord-Holland alleen maar muziek die aan elkaar wordt gelinkt door luisteraars. Zo ontstaat een muzikale ketting die, zolang niet onderbroken, steeds meer geld opbrengt voor het Rode Kruis. Elke nieuwe titel is 10 euro waard. Tijdens het draaien van een nummer, moeten luisteraars een nieuwe titel noemen, die gelinkt moet kunnen worden aan de vorige titel. De link kan muzikaal zijn, op titel, op artiest of de laatste letter van de vorige titel als eerste letter voor de nieuwe titel. Is er niet op tijd of geen goede suggestie binnen, dan wordt de muzikale ketting verbroken en staat de teller weer op nul. Elke 100 euro of veelvoud daarvan blijft wel overeind voor het Rode Kruis.

De kettingplaat is van 10 tot 18 uur op NH Radio te horen op 5 mei. Doe mee en draag je suggestie voor via telefoon of app aan via 088-8505152 of via radio@nhradio.nl

Presentatie: June Hoogcarspel 10-14 uur en Astrid de Jong 14-18 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*