Extra uitzendingen van Avondzuster bij MAX op NPO Radio 1

Wegens groot succes is het programma Avondzuster met Astrid de Jong verlengd. Ook in mei zal het programma nog eens vijf zaterdagavonden te horen zijn. Avondzuster is elke zaterdag tussen 21.00 en 23.00 uur te horen op NPO Radio 1. Luisteraars kunnen bij Astrid terecht met vragen, antwoorden, verhalen en opmerkingen. Naast Avondzuster, blijft Astrid elke zaterdag ook gewoon Nachtzuster presenteren. 

In Avondzuster zoekt Astrid de Jong luisteraars met ervaring, kennis of inzicht, die andere luisteraars kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op vragen en bij zoektochten. Juist in deze tijden, waarin vrijwel iedereen thuiszit, is er extra behoefte aan verbinding. In het programma Avondzuster probeert Astrid de Jong op haar eigen manier een steentje bij te dragen, met informatie, maar ook voor de nodige afleiding.

Avondzuster
Elke zaterdag (t/m 30 mei)
Van 21.00 tot 23.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Astrid de Jong

Nachtzuster
Elke zaterdag
Van 02.00 tot 06.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Astrid de Jong

2 Comments

  1. Ik ben geen vaste luisteraar van Nachtzuster, dat voorheen bekend was als De Nachtdienst, daarvoor Nachtdienst heette en begon als Avro’s Service Station in 1979. De AVRO stopte in 2010 met Nachtdienst, maar Omroep MAX nam het format over en startte Nachtzuster.

    Ik ben niet een groot liefhebber van dit populaire nachtprogramma, en het is me vaak te laat, maar ik ben wel een fan van Astrid de Jong die overal en nergens invalt bij de NPO-radio. Sinds een paar maanden presenteert ze op alle werkdagen Volgspot op NPO Radio 5, omdat vaste presentator Hylco Span met gezondheidsklachten thuiszit. Dat doet ze heel goed en een plezierig programma in de avond en goed alternatief voor die vermaledijde teluhvisie.

    Aanstaande vrijdagnacht, 1-2 mei, wordt de 500e aflevering van Nachtzuster gevierd. Ga ik wel een uurtje luisteren. Gefeliciteerd Astrid!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*