Lodewijk Hoekstra en Kirsten Wild op De Perstribune

Lodewijk Hoekstra, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is al jarenlang dé televisietuinman van Nederland. Deze week werd bekend dat hij de overstap maakt naar SBS6, waar hij de presentator wordt van De Grote Tuinverbouwing. Eerder was hij onder meer tuinman bij Eigen Huis en Tuin. In De Perstribune vertelt Hoekstra over zijn tv-ambities, zijn ambities voor de vergroening van Nederland én hij geeft natuurlijk tips om in tijden van droogte je tuin levend te houden.

Kirsten Wild, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is net terug van de Giro Rosa, waar ze met overmacht een etappe won. Eerder dit jaar werd ze drie keer wereldkampioen op de baan. Nu maakt Wild zich op voor het EK van de baan. In de sprint is bijna niemand sneller dan Wild. In De Perstribune vertelt Wild over haar sprintersbenen en haar weerzin tegen Alpencols.

Mediajournalist Ron Vergouwen gaat deze zomer op bezoek bij mensen die een belangrijke rol vervullen áchter de schermen van de media. Deze week is hij bij radiotechnicus Paul Raaijman. In Kassie Kijken aandacht voor zomerse slow tv.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

De Perstribune – Zondag 21 juli van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*