Lodewijk Asscher neemt kijkje op het Mediapark


Wethouder Wimar Jaeger en burgemeester Pieter Broertjes laten PvdA-leider Lodewijk Asscher maandag het Mediapark zien.

Al een tijdje stond de uitnodiging van burgemeester Pieter Broertjes open aan zijn partijgenoot Lodewijk Asscher om de mediastad te bezoeken.

Maandagmiddag was het zover. De partijleider van de PvdA, Lodewijk Asscher, bracht samen met de Hilversumse burgemeester en mediawethouder Wimar Jaeger een bezoek aan het Mediapark. Ze namen onder meer een kijkje bij het internationaal opererende bedrijf NEP, voorheen Dutchview. Het Nederlandse bedrijf richt zich voornamelijk op het (live) registreren van internet-, televisie-, radio- en muziekproducties. NEP werkt zowel voor binnenlandse als buitenlandse omroepen en bedrijven. Ze zijn wereldmarktleider en maken grote concerten mogelijk en internationale evenementen als de opening van de Olympische Spelen en de Oscars draaien met inzet van de mensen en technologie van NEP. Asscher wilde vooral graag medewerkers van het Hilversumse mediabedrijf ontmoeten en spreken. Twee uur lang liet de politicus zich door Broertjes en Jaeger rondleiden.

2 Comments

 1. Nou da’s mooi.
  Eindelijk ook een politicus die met de medwerkers wil praten.

  In mijn PO tijd hebben wij bij de TROS Jan Marijnnissen op bezoek gehad.”Ik wil alleen effe met de mensen op de vloer praten”, zie Jan toen hij kwam op uitnodiging van de OR. Sinds die tijd noemden we Jan, “onze Jan”
  En zo liep hij een hele dag mee met de collega’s van toen 2_Vandaag.
  En ook de radiomensen vergat hij niet.
  De dag erna kregen we een mooie asichtkaart uit Oss; “bedankt voor de leerzame dag”.
  Deden meer politici dat maar ipv zeuren over de PO.

 2. Asscher zal ook niet geheel belangeloos belangstelling tonen voor de mediahelden. Hij beseft maar al te goed, dat radio en TV, ondanks de macht en kracht van de moderne, multimediale middelen, nog steeds van invloed zijn op de algemene opinievorming. En terecht: ik haal mijn informatie en meningsvorming immer uit de klassieke communicatiekanalen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*