Linda de Mol: ‘Mensen zijn bang voor verandering’

John de Mol was gisteren de hoofdgast bij Humberto Tan’s RTL Late Night. Diverse hoogte- en dieptepunten worden met hem besproken zoals Traumhochteit, Big Brother en Talpa . Naast John de Mol, waren oa ook zijn zus Linda, Willem van Kooten, Erland Galjaard, Johnny de Mol en Tony Berk waren in studio aanwezig.

Sinds de oprichting van televisiezender Talpa was er een continue negatieve berichtgeving. Dit was ook reeds het geval bij Sport 7. Kritiek is de mediamagnaat wel gewend, maar de bijna dagelijkse negatieve publiciteit rond zijn nieuwe geesteskind is de familie De Mol niet in de koude kleren gaan zitten.

John de Mol: ‘Je kan je niet voorstellen als 1,5 jaar lang, elke dag, 7 dagen per week lang leest, hoort en kijkt naar berichtgeving over Talpa die negatief is. Zelfs als er een paperclip viel was het nieuws en dan altijd in de negatieve context.’

De Mol bleef op de achtergrond bij de zender, vooral omdat hij van mening is dat de sterren het gezicht van de zender moeten vormen. Hij denkt niet dat als hij op de voorgrond had gestaan dit tij te kunnen keren. ‘Ik denk misschien wel dat het nog wel sneller bergafwaarts was gegaan, omdat ik niet het geduld zou hebben gehad om naar het gezeik te luisteren.’, aldus John de Mol.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*