Linda de Mol: ‘Ik wist helemaal van niets bij The Voice’

Linda de Mol doet, naar aanleiding van de Voice-affaire, haar hele verhaal in de nieuwe editie van LINDA-magazine. Een deel van haar verhaal is nu al te lezen op Linda.nl. De Voice-affaire heeft grote impact op haar leven gehad, waardoor ze twijfelde of ze nog wel door wilde gaan met haar werk. ‘Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal van niets bij ‘The Voice’.’, aldus Linda de Mol.

Linda de Mol: Ik zag het eigenlijk helemaal niet meer zitten en weet echt niet zeker, hoeveel ik ook van mijn vak hou en hoezeer het ook mijn enige houvast is momenteel, of ik uiteindelijk niet gelukkiger word als ik iets totaal anders ga doen met mijn leven. En ik heb om die vraag te beantwoorden voor het eerst van mijn leven professionele hulp gezocht.’

Woede, verdriet, schaamte, ongeloof, maar ook eenzaamheid en depressieve gedachten overvielen haar door al het nieuws rond haar echtgenoot Jeroen Rietbergen.

De eerste dagen zijn letterlijk in een roes aan me voorbijgegaan. Jeroen ging het huis uit, familie en vrienden kwamen. Ik ging van ongeloof naar enorme woede, naar hele depressieve gedachten. Schaamte ook, zo veel schaamte, want heel Nederland kreeg dit mee… Ik wilde de deur niet meer uit, geen vreemde mensen onder ogen komen, sloot me op in mijn eigen huis, deed ’s nachts geen oog dicht en kon alleen maar huilen. En al was ik omringd door lieve vrienden en familie, ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld.’, aldus Linda de Mol. 

Haar volledige editorial is te lezen in de nieuwe editie van LINDA., die woensdag 21 september in de winkels ligt.