Linda de Mol dit najaar terug op SBS6 met Ik hou van Holland 

Ik hou van Holland is terug op SBS6 en Linda de Mol neemt weer plaats op haar vertrouwde plek achter de desk. Vanaf dit najaar staat de zaterdagavond weer in het teken van leuke spelletjes op het gebied van entertainment, vaderlandse geschiedenis, muziek, sport en taal. Linda wordt dit seizoen bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge en kersverse teamcaptain Richard Groenendijk. Ik hou van Holland is vanaf dit najaar negen weken lang te zien op SBS6.

Linda de Mol over haar terugkeer. “Ik heb besloten dat ik het komende seizoen van Ik hou van Holland weer ga presenteren na een fantastisch seizoen met Rob, waarvoor ik hem heel dankbaar ben. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN’ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen. Wat heb ik het gemist!”

Net als in vorige seizoenen krijgen de teamcaptains steun van bloedfanatieke bekende Nederlanders en worden onder andere Geen ja, geen nee, geen euh het Verjaardagsspel en Raad het lied gespeeld. De teams worden aangemoedigd door hun eigen publieksvak, dat aan het einde van de avond met een mooie prijs naar huis hoopt te gaan.

Ik hou van Holland is ontwikkeld en wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Uitzending: vanaf dit najaar wekelijks te zien bij SBS6 en op KIJK.nl

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*