Lijst adressen van politici en journalisten gaat rond over social media

Een lijst met de privé-adressen van diverse journalisten en politici, waaronder Marcel Gelauf (NOS), Chris Klomp (AD) en Arie Slob (OCW) wordt momenteel via diverse social media gedeeld. Een zorgelijke situatie in een tijd, waarin Nederland wordt overschaduwd door veel protesten en grimmige rellen

Spreekbuis.nl is in bezit van de lijst en heeft om privacy- en veiligheidsredenen de adressen niet zichtbaar gemaakt.

5 Comments

 1. Ik begrijp nu wel waarom sommige niet democratische landen Internet gewoon “uitzetten”.

  “Dat ik dit nog allemaal moet meemaken”………………………………….

 2. Radicaal rechts is van oudsher de vijand van vrijheid van meningsuiting, nieuwsgaring en drukpers; kunst, cultuur en wetenschap; onafhankelijke rechtspraak; openbaar en controleerbaar bestuur geweest. Let eens op twee politieke partijen of “bewegingen”, die deze domeinen constant in twijfel trekken en ondermijnen ….

  • Gauw naar Venezuela Paul. Veel plezier met de vrijheidsbeperkende socialistische regering Maduro.
   Wel zelf eten meenemen want er is daar niets.
   O Ja, Venezuela ligt maar 25 km van ons koninkrijk.
   (Er staat ook op NL gebied een zender klaar die heel Venezuela bereikt, maar de Ned regering verdomt het om daar geld voor beschikbaar te stellen)

  • Excuse me? Beste Paul, wil je nou met droge ogen beweren dat Links voor vrije nieuwsgaring is? Dat meen je toch niet serieus hè? Door links wordt toch ook elke onwelgevallige mening gelijk verwezen naar het land der fake news of weggezet als “rechts radicaal”?

 3. Zorgelijk en ik lees dat de lijst “wordt momenteel via diverse social media gedeeld.” Dus daar zal Spreekbuis dan de lijst wel vandaan hebben gehaald.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*