Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn nieuw middagduo op BNR

Vanaf 4 april zijn Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn onze nieuwe gezichten van de middag op BNR. Samen brengen zij dagelijks tussen 16:00 en 18:30 de luisteraar snel op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Een programma dat voorbij de headlines gaat en waar naast korte, snelle duiding bij het nieuws ook plaats is voor verdieping en langere gesprekken.

Kees Dorresteijn
Kees Dorresteijn
Liesbeth Staats
Liesbeth Staats

‘Kritisch en energiek’

Liesbeth Staats heeft veel journalistieke ervaring, maar is ook iemand die de huidige tijdsgeest haarfijn aanvoelt en de vinger op de zere plek weet te leggen.

Hoofdredacteur Mireille van Ark: ‘Ik ben blij met Liesbeth op deze belangrijke plek. Als het gaat over de toekomst van Nederland, met een nieuwe bestuurscultuur en modern ondernemerschap, dan sluit Liesbeth daar, net als de doelgroep van BNR, naadloos bij aan. Ze is kritisch en energiek en dat zullen de luisteraars gaan horen.’

Dynamische redactie

Liesbeth: ‘Ik kijk er ontzettend naar uit om iedere middag van maandag tot en met donderdag het nieuws van die dag te bespreken en de achtergronden uit te diepen, samen met de goeie, dynamische redactie van BNR en Kees!’

De afgelopen jaren heeft Kees Dorresteijn zichzelf bewezen als één van de grote nieuwsradio- talenten, als podcastmaker en presentator. Met zijn brede kennis en creativiteit weet hij de luisteraar te boeien en uit te dagen. Zo presenteert hij elke vrijdag BNR Breekt, en maakt daarnaast de podcast Vraag het Gommers. Eerder verscheen Een jaar Burgemeester van zijn hand.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*