Lichtmacht lanceert als eerste in Europa de Kino Flo MIMIK

Als innovatie een verbetering van kwaliteit betekent en meer opties biedt ten aanzien van onze creativiteit, dan investeren wij bij Lichtmacht graag in een verruiming van onze mogelijkheden. Zo hebben wij als eerste in Nederland de nieuwe Kino Flo MIMIK aan ons assortiment toegevoegd.
Met dit unieke en kwalitatief hoogwaardig ‘lichtpaneel’, slaat Kino Flo een brug tussen het traditionele lichtarmatuur, het videopanel en het interactieve decor. Door de ontwikkeling van een 5 kleuren pixel-led (voorheen een 3 kleuren pixel-led), bevordert Kino Flo met dit panel in hoge mate de beleving van de omgeving waarin de opnames gemaakt worden.


Door de vele toepassingsmogelijkheden en het hoge belevingsspectrum van de Kino Flo MIMIK zijn er in het productieproces aanzienlijke efficiency slagen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorkomen van ingewikkelde en dure buiten locaties, het uitsluiten van weersinvloeden en het onafhankelijk zijn van tijdstippen met betrekking tot lichtsituaties (dag/nacht).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*