Licht Uit Spot Uit: Jeroen Post

Wat doe je als je bent opgeleid tot banketbakker? Juist, dan ga je op een bloemenveiling werken. Maar Jeroen Post had meer in zijn mars. Optreden wilde hij, gezien worden! Hij showde zijn door vechtsporten als taekwondo afgetrainde body in videoclips van de Nederlandse boyband Velvet, waar ook Charly Luske even heeft rondgehangen. O, wat wilde Jeroen graag popster zijn!

Om dichter bij zijn idolen in de buurt te komen, deed Jeroen in 1998 een screentest voor TMF. Als veejay presenteerde hij programma’s als Club Delicious en de Dag Top 5, altijd met de haartjes even strak in het stekeltjesgelid. Hij hield het zeven jaar vol bij de muziekzender. In 2005 smaakte het succes naar meer en Jeroen deed wat zo’n beetje alle BN’ers met ambitie doen: hij begon voor zichzelf.

Sindsdien dook hij op als figurant in de vechtfilm Fighting Fish en in GTST. Ook richtte Jeroen zijn eigen productiebedrijfje op en verhuurde hij zichzelf als deejay. Het bracht hem echter niet de roem die hij zo graag zou vergaren. Zijn ultieme droom, een popster worden, ging in 2010 als een nachtkaars uit toen hij als Mystery Guest auditeerde bij Popstars.

Zo nu en dan trekt Post het land in om de microfoon ter hand te nemen bij dubieuze vechtsportfeestjes, braderieën, productpresentaties, bedrijfsfeesten, beurzen en diverse evenementen. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*