Leo van der Goot naar NH Gooi

Leo van der Goot, oud dj bij stations als Radio Noordzee Internationaal, 40UP en Veronica, voormalig televisieproducent en oud televisiebaas van RTL 4 bouwt op de vroege donderdagavond een radiofeestje op de streekzender NH Gooi Radio.

NH Gooi is heel blij met de komst van Leo van der Goot naar hun radiozender. “Het geeft onze zender een extra boost. Verder kunnen wij en onze medewerkers veel leren van een ervaren radioman als Leo van der Goot. En hij kent ons uitzendgebied goed, omdat hij er woonachtig is. Het mooie is dat de platen die Leo draait naadloos aansluiten op het geluid dat NH Gooi Radio wil uitstralen.”

Leo van der Goot is iedere donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren op NH Gooi Radio, 92,0 FM ether in Gooi en omstreken en overal via de internetstream (NHGooi.nl, Juke, TuneIn).  

1 Comment

  1. Dat Peter rijsenbrij nog nergens te horen is bevreemd mij nog steeds.
    Nou weet in wel Peter heeft het druk met iets totaal anders. Maar radio maken daar iets in doen blijft trekken. Leo van der goot……het zegt mensen haast niks meer. Jaren en jaren terug vertelde Erik de zwart dat Leo altijd zo hard praat dat hij ook te horen is als de microfoon uit staat. We gaan is luisteren, een legendarische radiomaker uit het verleden. Gold fm is ook aan te bevelen voor radio freaks. Dus Juul anderen luister is. Gold fm, via het internet te ontvangen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*