Leo Driessen en Jos Heeremans dagelijks op NH Sportcafé

NH Radio komt tijdens het WK voetbal met het NH Radio WK Sportcafé, gepresenteerd door Leo Driessen en Jos Heeremans.

Leo Driessen en Jos Heeremans zorgen vanaf vandaag iedere werkdag tussen 18.00 en 19.00 uur in het NH Radio WK Sportcafé voor een uurtje radio vol slap gelul, sterke verhalen en scherpe analyses over het WK voetbal. De reeks loopt tot en met vrijdag 13 juli op NH Radio.

Beide presentatoren nemen met gasten als Guus Hiddink, Jan Jongbloed, Mario van den Ende en vele anderen het wereldkampioenschap voetbal in Rusland de maat. Commentaar leveren vanaf de kant is voor al deze (ex)voetballers toch het hoogst haalbare. Daarnaast levert Ab Kaashoek, bekend van Radio Tour de France, een dagelijkse column. En de legendarische Tonny Eyk, onder andere componist van de Studio Sport tune, brengt elke dag een overheerlijk recept.

Leo Driessen werd bekend als presentator van NOS Langs de Lijn, deed sportcommentaar op RTL en is sportverslaggever voor FOX Sports. Hii schreef teksten voor artiesten als Guus Meeuwis, Karin Bloemen, Albert West en Marco Borsato (o.a. Dromen Zijn Bedrog). Hij presenteert sinds 2001 muziek- en sportprogramma’s bij NH Radio. Elke zaterdag presenteert hij van 10.00 tot 12.00 uur NH Radio Sportcafé.

Jos Heeremans, eindredacteur en presentator bij NH Radio, kent Leo Driessen al ruim 40 jaar. De twee oude rotten in het vak werkten al vaker samen. Leo en Jos vormen het presentatieduo van NH Radio WK Sportcafé.

NH Radio WK Sportcafé
iedere maandag t/m vrijdag, van 18.00 -19.00 uur op NH Radio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*