Leegstand voor voormalig Veronica omroepgebouw

Door de verhuizing van vervoersbedrijf Connexxion naar het stationsgebouw van Hilversum komt het voormalige Veronica hoofdkantoor leeg te staan.

In 1987 werd het pand aan het Laapersveld speciaal voor Veronica gebouwd. Veronica is al lange tijd weg uit het pand, maar het Veronica-blauw is nog steeds terug te vinden in oa de kozijnen van het gebouw. Na de verhuizing van Veronica heeft Canal+ enkele jaren het gebouw gehuurd. Openbaar Vervoerbedrijf Connexxion is de laatste huurder van het pand, maar heeft nu gekozen voor een logischere locatie. Binnenkort verhuist deze organisatie naar een ruimte boven de stationshal van Hilversum CS.

Hilversum heeft de laatste jaren te maken gehad met veel leegstaande omroepgebouwen. De laatste maanden lijkt deze leegstand in de mediastad te zijn opgelost.
 

Ondanks de goede locatie nabij invalswegen en station Hilversum Sportpark is het echter de vraag of het voormalige Veronica-pand snel weer wordt verhuurd. Het naastgelegen pand, waar jaren geleden platenmaatschappij BMG huurder was, staat al enige tijd te huur.

Video: Veronica Rob Out en Eelco Brinkman WVC openen studio Laapersveld (1987) 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*