Last call voor Open Call van ReFresh! 

Wil je als beginnend mediamaker alles leren over het gebruik van media uit het archief van Beeld en Geluid? Doe dan mee met ReFresh. Tot en met zondag 27 februari kan je je opgeven.   

In de vier maanden van het Refresh-traject krijg je drie workshops: ervaren makers en Beeld en Geluid-medewerkers leren je over zoeken (én vinden!) in archieven, rechten, het inpassen van materiaal in je productie en het presenteren van je plan aan producenten. Je wordt het hele traject gecoacht door filmmaker/researcher Yula Altchouler (o.a. documentaire Bellingcat). En uiteindelijk presenteer je in juni je plan daadwerkelijk aan een aantal ervaren producenten en vertegenwoordigers van fondsen.  

Stuur nu je plan in voor een project waarvoor je archiefmateriaal wilt gebruiken, als content of voor research. Uit de aanmeldingen worden 5 deelnemers geselecteerd. 

Kijk de video 

Lees alles over hoe je je kan aanmelden op www.versfilmentv.nl/refresh   

Deadline voor aanmelding is zondag 27 februari, 23.59u. Begin maart selecteren wij de deelnemers. Niet-geselecteerde inzendingen kandidaten ontvangen wel beknopte feedback.

ReFresh wordt georganiseerd door VERS en Beeld en Geluid.

VERS is de grootste vereniging voor nieuwe film- en televisiemakers van Nederland, met een uitgebreid netwerk van film- en televisiemakers in zowel binnen- en buitenland. versfilmentv.nl

Beeld en Geluid beheert één van de grootste audiovisuele collecties ter wereld: radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, websites en mediagerelateerde objecten. beeldengeluid.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*